Cum descrie Romanița Duminică de la Femeia Alege relația perfectă: „Important este să...” /INTERVIU

 Miniosu Alexandra
.

Romanița Duminică este una dintre concurentele dating show-ului Femeia alege. Emisiunea a debutat luni, pe 20 septembrie, iar de atunci îi ține pe telespectatori în fața micilor ecrane, dornici să urmărească evoluția participantelor. Tânăra ne-a dezvăluit într-un interviu că este artistă și are o fiică superbă, în vârstă de 11 ani. Cum descrie ea relația perfectă?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Veselă, plină de energie și optimistă, Romanița are 34 de ani și este artistă: scrie, cântă și compune. După o căsnicie care a venit devreme în viața ei, în urmă cu 3 ani a ales să divorțeze, în urma a ceea ce a părut a fi un pas firesc. În urma acestei relații a apărut Zaraza, fiica ei de 11 ani, dar și cea mai frumoasă prietenie a ei: cu fostul soț, omul pe care se bazează în tot ceea ce face. Viața a purtat-o pe diferite meleaguri în Europa, însă constantă i-a rămas muzica.

d1-10d1-10

Romanița Duminică de la Femeia Alege ne-a oferit un interviu special, de suflet. Ne-a vorbit despre cele mai de preț amintiri, din perioada copilăriei, dar și despre calitățile sale. Este mama unei fete superbe, de 11 ani, și susține că îi va lipsi foarte mult cât timp va fi plecată peste hotare pentru emisiune.

Citește și: Cine este Ruxandra Barău de la Femeia Alege.Își dorește o relație serioasă

Citește și: Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege.A fost căsătorită 15 ani

Citește și: Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege', de la Pro 2.Este antreprenoare

Citește și: De ce s-a înscris, de fapt, Carmen Alexandrescu la Femeia Alege:„Sunt curioasă să văd cum…' /INTERVIU

Cum descrie Romanița Duminică de la Femeia Alege relația perfectă

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Așa cum am mai menționat, sunt o persoană extrem de optimistă. Eu așa mă văd, așa cred că sunt. Probabil că dacă aș face cunoștință cu mine aș spune Waw, ce persoană prietenoasă și plină de energie.

Cum reacționezi când ești scoasă din sărite?

Nu reacționez. Am învățat să îmi controlez nervii și ieșirile, pentru că am înțeles că acest lucru îmi face mie rău, în primul rând. Pot fi percepută ca fiind o fire ușor colerică, dar nu ajung la furie. Sunt destul de greu de scos din pepeni. Asta nu înseamnă că nu s-a întâmplat în trecut, și a fost ceva rău; când mă pornesc nu am lacăt la gură, nu există buton de stop.

Care este cea mai mare teamă a ta când te gândești la perioada pe care o vei petrece departe de casă?

Cât voi fi plecată mă voi gândi cu siguranță la fiica mea, și la cum va percepe ea plecarea mea.

Care este cea mai frumoasă amintire din copilăria ta?

Am multe amintiri frumoase din copilărie, iar cele mai frumoase, de departe, sunt cele cu bunicul meu. Poate cea mai fericită zi din viața mea, a fost aceea când am mers cu bunicii la circ. Bunicul era cel care mă scoatea peste tot; rar se întâmpla să ies cu amândoi. Dar a venit atunci circul în Pitești, la stadion. Am plecat toți trei pe jos.

Bunica a umplut traista cu tot felul de bunătăți, cel puțin așa mi s-a părut mie la momentul respectiv. Pentru mine, copil de 4 ani, a fost o adevărată aventură! Am mers pe jos, am fost extrem de impresionată de animale, de suflătorul de foc, de toate momentele într-un cuvânt. Apoi, la pauză, acolo, în gradene, bunica a căutat în traistă și mi-a dat să mănânc.

Ne-am întors tot pe jos acasă. A durat destul de mult, iar mie mi s-a părut o zi lungă și plină de bucurii… când ești mic, ai o altă percepție asupra spațiului și a timpului.

Concurenta de la Femeia Alege nu ar schimba nimic din trecutul ei

Dacă ai da timpul înapoi, ce ai schimba în viața ta?

Absolut nimic! Toate experiențele adunate în timp, cu bune și cu rele, m-au modelat, m-au ajutat să fiu omul care sunt acum!

Ce înseamnă pentru tine o relație 'de vis'?

Există relația de vis? Este prea de oracol această întrebare…există oare relația de vis? Orice relație are și părți bune și părți rele. Important este să apreciezi mult părțile bune, să fie esențiale din punctul tău de vedere și evident să ai capacitatea de a trece peste părțile mai puțin bune.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton