Trecutul lui Liviu Dragnea. A fost căsătorit cu Bombonica și are doi copiii

 Sutiu Theodora
.

Bombonica Prodana a fost partenera lui de viață timp de aproximativ 28 de ani. Despre fosta soție liderului PSD, care a fost mereu o persoană discretă, care a preferat mereu să stea departe de atenția presei, se spune că este persoana fără de care Dragnea nu ar fi ajuns niciodată ce este astăzi. Împreună, ei au doi copii, Valentin și Alexandra.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Dragnea s-a născut la 28 octombrie 1962, în comuna Gratia, județul Teleorman. Tatăl lui Liviu Dragnea, Dumitru, a fost subofițer de miliție și a deținut funcția de șef de post în două comune din județul Teleorman, Gratia și Dobrotești.

bombo-1bombo-1

Trecutul lui Liviu Dragnea. Când a cunoscut-o pe Bombonica și ce studii are

A urmat cursurile Liceului de matematică–fizică Unirea din Turnu Măgurele. În 1987 a absolvit Facultatea de Transporturi, secția Autovehicule rutiere, din cadrul Institutului Politehnic București.

La scurt timp după ce terminat facultatea, a cunoscut-o pe Bombonica Prodana, iar în 1988 s-au căsătorit. Atunci când au început să formeze un cuplu, femeia despre care se spune că i-a fost om de nădejde în viață, Dragnea era doar fiul șefului de post.

Un simplu inginer la acea vreme, Liviu Dragnea s-a îndrăgostit de Bombonica, fată fără facultate, dar cu o familie înstărită de legumicultori olteni din comuna Giuvărăști, iar acest lucru i-a permis să aibă acces la mai multe căi pentru a ajunge, la un moment dat, un mare om politic.

În 2015, Liviu Dragnea și Bombonica Prodana au divorțat. Ce probleme cu legea a avut femeia după

În anul 2015, cei doi au divorțat, anii au trecut, între timp Dragnea a fost condamnat, iar fosta sa soție a devenit maestru în dezvoltare spirituală. Bombonica a avansat în acest domeniu. De altfel, pe un site dedicat Theta Healing, fosta doamnă Dragnea are o pagină specială, din care reiese că nu mai este numai un simplu instructor.

Sub numele Bombonica Prodana, apare informația: 'practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoștințe'.

Despre fosta doamnă Dragnea se cunoaște doar că administrează, în acte, un hotel din Turnu-Măgurele, și a fost la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman (DPCT).

De asemenea, de menționat este și că Bombonica a fost acuzată de DNA de abuz în serviciu. Procurorii au susținut că, pe când era șef la DPCT, ea a acceptat ca două persoane să figureze pe statele de plată, chiar dacă nu mai veneau la serviciu.

Citește și: Cum arăta în copilărie Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a împlinit 27 de ani, dar s-a serbat departe de partenerul ei

Citește și: Irina Tănase, prima reacție după ce a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat

Citește și: Gina Pistol și Smiley își renovează casa.Cum arată acum locuința și ce schimbări vor face

Citește și: De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express:„Apar o mulțime de frustrări/ EXCLUSIV

Cu ce se ocupă cei doi copii ai cuplului Dragnea-Prodana

Din căsnicia cu Bombonica Prodana, Liviu Dragnea are doi copii: pe Alexandra şi pe Valentin, fratele ei mai mare. Dacă fiul fostului lider PSD l-a moștenit pe tatăl lui și s-a apucat de afaceri, mezina familiei a ieșit în evidență într-un mod inedit.

Alexandra Dragnea are o relație de mai mulți ani cu Alex Mațaev, finalistul show-ului X Factor, din 2013. A fost grav taxat de fanii săi după ce a filmat videoclipul unei piese în curtea casei lui Liviu Dragnea.

Oamenii au spus că acesta și-a distrus cariera atunci când a ales să fie într-o relație cu fiica fostului lider social-democrat. Fanii au mai spus că acesta se folosește de banii lui Liviu Dragnea, acuzându-l chiar că s-a făcut membru de partid.

„Mișto domeniul lu tată socru, mai ales că-i din bani publici! :)) Și pe un domeniu de furat nu se putea cânta decât un cântecel de grădiniță.

Așteptăm cu interes și manelele atunci când față se va combină cu Guță sau Salam, melodie de doi lei, cântăreț de un leu, fără talent…și un oportunist nesimțit – la muncă, nu la cântat!', este doar unul dintre mesajele pe care artistul le-a primit.

De ce a făcut Liviu Dragnea închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, pe 27 mai 2019, în dosarul DGASPC Teleorman – angajări fictive.

Fostul șef PSD, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al DGASPC Teleorman, să își încalce atribuțiile de serviciu prin menținerea în funcție și implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiași instituții, în perioada iulie 2006–decembrie 2012.

„În realitate, cele două persoane și-au desfășurat activitatea la sediul organizației județene Teleorman a partidului politic al cărui președinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă’, se arată în rechizitoriul DNA.

În 22 aprilie 2016 Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul’, însă procurorii DNA au cerut magistraților ÎCCJ trei și cinci ani de închisoare cu executare. El a fost eliberat, în aprilie 2021.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton