Cum a ajuns Mimi influencer în mediul online. "A început ca un experiment, pentru că nu aveam prieteni"

 Oana Pantazi
.

Cei care s-au întrebat cum a ajuns Mimi influencer pe Instagram, un influencer cu peste un milion de urmăritori, nu știu că în spatele poveștii de succes a tinerei se află multă tristețe și momente de anxietate și angoasă. Paradoxal, toate acestea au ajutat-o, în cele din urmă, să ajungă unde se află astăzi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiecare postare a ei adună zeci de mii de aprecieri din partea fanilor, însă puțini știu cum a ajuns Mimi influencer pe Instagram. Tânăra mărunțică, dar cu suflet mare și zâmbet luminos ascunde, din păcate, o poveste de viață destul de tristă, poveste cu care se confruntă, în ultimul timp, mii de adolescenți. Mimi s-a luptat cu bullying-ul și cu depresia înainte de a deveni unul dintre cei mai puternici creatori de content de pe Instagram.

Iar în privința asta stau mărturie ce 1,1 milioane de urmăritori ai contului ei de socializare, fanii urmărindu-i cu mare interes fiecare postare.

cum-a-ajuns-Mimi-influencercum-a-ajuns-Mimi-influencer

Cum a ajuns Mimi influencer în mediul online

Cei care s-au întrebat cum a ajuns Mimi influencer pe Instagram vor fi uimiți să afle că tocmai depresia a împins-o pe tânără să iasă din carapace, să lupte cu singurătatea. Bullyingul de care s-a lovit pe câns se afla în țară a făcut-o pe Mimi să plece din România. Iar după ce a ajuns în Anglia, la colegiu, totul s-a schimbat odată de a descoperit vloggingul.

Eram clasa a 11-a la un liceu de arte din București când am hotărât să mă mut în Londra ca să îmi termin studiile pentru că eram bullied și nu mai suportam încă un an în mediul respectiv. Eu nu pot să spun că am avut o adolescență fericită, aveam tot timpul stări depresive din cauza bullyingului căruia nu știam să îi fac față pe atunci. Am început să merg la psiholog și m-a ajutat enorm, dar ce a reușit să îmi schimbe viața complet și să mă facă să simt că am un scop și o direcție, a fost faptul că m-am apucat de vlog.

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya: „Am stabilit să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cabral, adevărul despre relația cu Andreea Ibacka, după 10 ani de căsnicie: „Ne ciondănim, ne supărăm”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă

Citește și: Kylie Jenner este însărcinată. Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară

Citește și: Irina Mohora a născut. Prima imagine cu bebelușul

A început ca un experiment, pentru că nu aveam prieteni acolo și voiam să îmi ocup timpul cu ceva, și uitându-mă la vlogurile youtuberilor britanici am descoperit că de fiecare dată reușesc să îmi schimbe starea și să mă facă să mă simt mai bine. Așa că am hotărât să fac și eu același lucru pentru oameni și așa m-am apucat de creat conținut în mediul online', a declarat Mimi pentru CIAO.RO.

„Am reușit să ajut mulți copii”

Dup[ ce ea însăși a fost victima bullyingului la școală, Mimi a ajutat la rândul ei o mulțime de copii și tineri prin intermediul postărilor sale. Într-un interviu pe care ni l-a dat anul trecut, am aflat cum a ajuns Mimi influencer, dar și cât de recompensantă este misiunea pe care o are.

„Mi-am făcut cont pe Instagram în 2013, pe atunci nu aveam încă în plan să devin creator de content, voiam doar să fiu și eu ca ceilalți copii. În schimb, pe YouTube, îmi doream să ajut oamenii prin vlogurile mele să își schimbe starea în bine, exact așa cum mă ajutau și pe mine vlogurile idolilor mei de atunci. 

Am reușit să ajut mulți copii prin video-urile mele de edu-tainment în colaborare cu Salvați Copiii și Planifică Neprevăzutul. Am vorbit deschis cu ei despre subiecte tabu în care majoritatea s-au regăsit și au primit ajutorul de care aveau nevoie direct de la specialiști prin intermediul acestor platforme”, a declarat Mimi pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton