Cum arată Dan Diaconescu, la 6 ani de când s-a închis postul OTV. "Domnu' Dan" a apărut cu Bentley-ul la plajă!

 Dumba Gabriela
.

Dan Diaconescu a dispărut de pe sticlă în urmă cu patru ani, când a fost încarcerat și, ulterior, eliberat în 2017. Zilele trecute, fostul patron al OTV, televiziune care s-a închis în 2013, a fost suprins la malul mării, la volanul Bentley-ului său de peste 100.000 de euro.

Dan Diaconescu a fost suprins la MamaiaDan Diaconescu a fost suprins la Mamaia

După mai bine de patru ani de când a fost interzis pe orice post de televiziune, cu o interdicție totală de șase ani, Dan Diaconescu a fost surprins de paparazzi Cancan pe o plajă din Mamaia.

„Senzaționalul' Dan Diaconescu pare neschimbat, diferență făcând doar părul parcă mai alb față de ultima sa apariție televizată, înainte de a ajunge la închisoare.

Altfel, fostul boss OTV așteaptă cu nerăbdare să expire interdicția pe care o are pentru a putea reveni la marea lui dragoste, televiziunea.

Până atunci, Diaconescu se bucură de vară și de mare și, mai ales, de familia care i-a lipsit atât de mult în cei trei ani petrecuți la penitenciar.

 

foto: Cancan 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton