Drama neștiută a actriței Adriana Trandafir. A intrat în moarte clinică chiar de ziua ei: ”Am văzut cum am ieşit din corpul meu”

 Oana Popoiag
.
Adriana TrandafirAdriana Trandafir

Adriana Trandafir este, la 63 de ani, o femeie împlinită. În mod ironic, însă, viața acestei actrițe de comedie a fost orice, numai amuzantă nu. După o serie de drame în viața personală, vedeta a trecut printr-o mare cumpănă, intrând în moarte clinică.

Adriana Trandafir este una din cele mai iubite actrițe de comedie, iar cariera sa continuă să fiu una în plin avânt și la 63 de ani, aceasta jucând în serialul de are succes 'Fructul oprit'.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică. Relatarea ei îți dă fiori

În mod ironic, însă, în ciuda faptului că a făcut atâtea generații să râde cu replicile sale spumoase, Adriana Trandafir a avut o viață plină de necazuri.

Vedeta a avut parte de multe șocuri de-a lungul vieții. După ce primul ei soț a câștigat în instanță custodia fiului lor, eveniment care a marcat-o pe viață pe actriță, aceasta a mai avut parte de o cumpănă: a intrat în moarte clinică.

Adriana Trandafir a relatat pentru Taifasuri cum a intrat în moarte clinică la doar 33 de ani, din cauza unui șoc anafilactic. 'Am avut multe perioade de cumpănă la viaţa mea, dar moartea clinică a fost una dintre cele mai grele. Am făcut şoc anafilactic şi am intrat în moarte clinică chiar de ziua mea, când împlineam 33 de ani. Faptul că în momentul când am păţit acest lucru a fost lângă mine o prietenă din grădiniţă pe care nu o mai văzusem de mulţi ani şi ne întâlnisem atunci a fost un semn. Mă simţeam rău, iar prietena mea m-a dus la Spitalul CFR2, în curtea căruia am şi murit. Acum vorbesc atât de lejer despre acest fenomen… moartea. Am văzut cum am ieşit din corpul meu şi eram foarte uimită. Mi-a părut foarte rău că m-am întors, pentru că îmi era bine acolo unde ajunsesem. M-am gândit mult la momentul acela şi la reacţia doctorului, care se uita mirat la mine. Tot repeta: «Nu se poate ca fata asta care este trecută în fişă ca fiind decedată să îşi revină»' a povestit Adriana groaznica întâmplare.

Acum, Adriana Trandafir are o viață frumoasă alături de cel de-al doilea soț al său și de fetița lor de 18 ani, Maria Speranța.

Foto: Libertatea, PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton