Cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii. Ce schimbare și-a făcut la păr: „Am foarte mari emoții”

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu e cunoscută în toată țara, însă puțină lume știe cum arată fără extensii. Dorindu-și să fie mereu o apariție impecabilă, greu de uitat, de-a lungul timpului, vedeta a apelat la mai multe „trucuri', cum ar fi perucile. Ei bine, acum, aceasta a decis că e timpul pentru o schimbare pentru părul ei natural. Iată ce hotărâre a luat în privința podoabei capilare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu le-a făcut internauților o surpriză și le-a dezvăluit cum arată fără extensii. Iubita lui Gabi Bădălău a decis că e timpul pentru o schimbare în privința părului ei, astfel că nu a mai stat pe gânduri. După aproximativ doi ani, vedeta a hotărât să-și vopsească podoaba capilară și și-a făcut… câteva șuvițe. Extrem de mândră, ea s-a lăudat imediat cu rezultatul pe Internet!

bianca-dragusanu-38bianca-dragusanu-38

Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul autohton. De când a devenit celebră, blondina e într-o continuă schimbare și, pe lângă intervențiile estetice, iubește și schimbările de look. În urmă cu scurt timp, ea a făcut o vizită la salonul de înfrumusețare, pentru a-și tunde părul, dar și pentru a-l vopsi.

Citește și: Ce intervenție estetică își face Bianca Drăgușanu acum:„Nu este o procedură deloc dureroasă'

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Cătălin Botezatu a spus că e „creația lui':„I le întorc înzecit'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții.Când și unde va avea loc cununia lor religioasă

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, prima imagine împreună după ce s-au împăcat:„Te iubesc atât de mult'

Cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii

Iubita lui Gabi Bădălău obișnuiește să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. La fel a făcut și de această dată, când Bianca Drăgușanu le-a povestit despre decizia luată în urmă cu scurt timp. După aproximativ doi ani în care nu și-a mai vopsit părul, blondina a hotărât că e timpul să-și facă niște șuvițe. Cu acest prilej, ea le-a dezvăluit internauților și cum arată fără extrensii.

„Am foarte mari emoții, pentru că mai bine de un an și ceva, poate doi, nu m-am atins de părul meu. Cu niciun fel de vopsea. Și acum m-am trezit eu așa și am spus 'am nevoie de tine, fă o mică schimbare, mă rog, mică, mare schimbare, două trei șuvițe', a spus Bianca Drăgușanu, înainte de a se lăsa pe mâinile hairstylist-ului.

Ce schimbare și-a făcut la păr

Fire deschisă, Bianca Drăgușanu nu a ezitat să le arate admiratorilor rezultatul. Ba chiar s-a mândrit cu el prin câteva imagini postate pe rețelele de socializare. Conform spuselor blondinei, e foarte mulțumită de felul în care arată acum părul ei.

„Sunt foarte mulțumită de felul în care-mi arată părul după șuvițele pe care le-am făcut ieri', a transmis Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică la nivelul feței

Acum câteva zile, Bianca Drăgușanu a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician. Vedeta povestea că vrea să-și refacă mandibula și că ultima oară a apelat la această intervenție în urmă cu un an. Totodată, a precizat că această procedură nu doare deloc.

„Azi am de gând să îmi refac mandibula. Nu am mai făcut-o de un an și trebuie din nou. Nu este o procedură deloc dureroasă, iar rezultatele se văd pe loc. Se mențin până la un an, un an și jumătate. O să fiu ca Angelina Jolie cu maxilarul ăsta', spunea vedeta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton