Adda a fost umilită de un coleg de breaslă: „Mi-a zis că eu nu sunt femeie și că n-am voce”

 Ifrim Georgiana
.

Adda a fost umilită de un coleg de breaslă. Este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România, însă viața a pus-o față-n față cu încercări grele. Diagnosticată cu Borelioză (boala Lyme) şi Bartonella, cântăreața a anunțat că își întrerupe temporar activitatea medicală. Recent, aceasta a dezvăluit că a trăit o experință cu totul umilitoare, provocată chiar de un coleg de breaslă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Este cunoscută pentru piesele „Lupii', „Fata din diamant', „Își arăt că pot' sau „Nu plânge, Ană'. Cu o carieră în plină ascensiune, Adda a primit un diagnostic crunt și a ales să se retragă din spațiul public pentru a se dedica exlusiv tratamentului. În vârstă de 30 ani, artista a mărturisit că lupta cu boala este grea și că trebuie să ia 26 de pastile pe zi. Cu toate acestea, cântăreața nu se lasă copleșită de toate aceste lucruri, demonstrându-și ambiția și determinarea și în cadrul emisiunii „Asia Express'.

adda-1-2adda-1-2

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Adda a mărturisit că a fost umilită de un coleg de breaslă, în văzul tuturor. Iată ce declarații a făcut artista!

Citește și: Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza:”Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit”

Citește și: Ce sumă uriașă de bani a dat Adda pe analizele medicale, cât timp a fost diagnosticată greșit:„Eu am fost un caz fericit'

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje'

Citește și: Frații lui Florin Pastramă, reținuți de Poliție. Ar fi cumpărat mașini din Germania și le-ar fi vândut cu acte false

Adda a fost umilită de un coleg de breaslă

Cântăreața a povestit că un alt artist a jignit-o în public și aproape a agresat-o fizic, însă nimeni nu a intervenit pentru a o ajuta. Acesteia i s-ar reproșat că nu are voce și că nu este femeie, ci bărbat, având în vedere activitatea din cadrul competiției „Asia Express'.

„Un barbat m-a umilit foarte rău, a fost o umilita verbală și aproape și fizică, era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat.

Mi-a zis că eu sunt un artist de rahat, că nu știu să cânt, că n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele că stau pe lângă el, mi-a zis că eu nu sunt femeie, ci sunt bărbat. Era la niște filmări', a spus Adda pe YouTube, potrivit spynews.ro.

„Am avut noroc că n-am murit!'

Până să primească diagnosticul corect, Adda a mărturisit că a trecut prin momente de coșmar. Mai mult decât atât, acesteia i s-a sugerat să viziteze cabinetul unui psiholog, întrucât analizele erau bune.

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză!

Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!’. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!’, a spus Adda în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce diagnostic are Adda

Pe 15 februarie, Adda a anunțat pe Instagram că traversează o perioadă dificilă în ceea ce privește sănătatea și că va urma un tratament dificil timp de un an și jumătate.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnite sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge.

Sursă foto: Facebook

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate', a scris atunci artista pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton