Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit. Care a fost motivul separării

 Dumitrache Laura
.

Elon Musk și actrița Natasha Bassett s-au despărțit, după câteva luni de relație. Deși abia s-au cunoscut, fondatorul Tesla a prezentat-o pe îndrăgita actriță familiei sale. Deși toți erau fericiți că acesta și-a găsit în sfârșit sufletul pereche, se pare că relația lor nu a rezistat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dupăo relație de aproximativ cinci luni, Elon Musk și Natasha Bassett au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea a venit la scurt timp după ce omul de afaceri a confirmat că în toamna anului trecut a devenit tată de gemeni. Fondatorul Tesla are nouă copii.

Natasha Bassatt si Elon MuskNatasha Bassatt si Elon Musk

În urmă cu câteva zile s-a descoperit că Elon Musk a devenit tată de gemeni, anul trecut. Directorul general al Tesla și SpaceX a devenit tată pentru a noua oară în secret. Musk ar fi avut o relație cu directoarea de la Neuralink, o altă companie de a sa.

Citește și: Fiul lui Elon Musk vrea să devină femeie.De ce a luat această decizie și ce nume va avea

Citește și: Cine este noua iubită a lui Elon Musk.Au fost surprinși în Saint Tropez

Citește și: Cum se descurcă Marian Godină în rol de tată:„Mi s-a părut mie cam ciudat…'

Citește și: Adrian Enache s-a întâlnit cu Vladimir Putin:”Aveau grijă să nu-i furăm ADN-ul”

Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit

Fondatorul Tesla este din nou singur. Elon Musk s-a despărțit de actrița Natasha Bassett, după aproximativ cinci luni de relație. Separarea lor a venit la scurt timp după ce afaceristul a confirmat că în primăvara anului trecut a devenit tată de gemeni. Musk a confirmat acest lucru. Mama copiilor este directoarea de la Neuralink, o altă companie deținută de afacerist.

„Natasha a învățat extrem de multe lucruri de la Elon și este recunoscătoare pentru timpul pe care l-au petrecut împreună, deoarece a fost foarte special', a declarat o sursă apropiată pentru HollywoodLife, relateaza perfecte.ro.

Natasha Bassett își dorește să se concentreze pe cariera sa

După ce s-a despărțit de Elon Musk, celebra actriță Natasha Bassett își dorește să se concentreze asupra carierei sale de actriță. Aceeași sursă a mai spus că Natasha joacă un rol importatn în filmul Elvis.

„Actoria a fost întotdeauna visul ei și este prima ei dragoste adevărată. Acum primește genul de recunoaștere pentru care a muncit atât de mult toată viața. Natasha știe că trebuie să parcurgă singură pașii următori', a mai spus sursa.

Elon Musk a devenit tată de gemeni

Elon Musk e din nou tată de gemeni. Directorul executiv al start-upului de inteligenta artificială Neuralink, al lui Elon Musk, este mama gemenilor. În aprilie, Musk și Shivon Zilis au depus o petiție pentru ca gemenii să aibă numele de familie al tatălui lor și numele de familie al mamei lor ca parte al doilea nume, potrivit presei internauționale.

Un judecător din Texas ar fi aprobat petiția o lună mai târziu. Musk mai are doi copii cu artista canadiană Grimes și alti cinci cu fosta sa soție, Justine Wilson.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton