Cum arată azi femeia care a mâncat doar o felie de pâine pe zi, timp de 8 ani. Ce i-a salvat viața

 Dumba Gabriela
.

Annie Windley, o tânără din Marea Britanie, i-a șocat pe medicii care au găsit-o într-o stare deplorabilă, după ce opt ani a mâncat doar o felie de pâine pe zi. Din disperarea de a slăbi, Annie și-a pus viața în pericol și a ajuns ca, la 25 de ani, să cântărească doar 30 de kg.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La 15 ani, Annie Windley cântărea 50 de kilograme și a devenit obsedată de gândul că este mult prea grasă. Astfel, gândul că trebuie să slăbească urgent a dus-o în punctul în care viața ei atârna de un fir de ață. Timp de opt ani a mâncat doar o felie de pâine pe zi și ajunsese, la 25 de ani, să aibă greutatea unui copil.

profimedia-0411041054profimedia-0411041054

Medicii au avertizat-o să se oprească cât mai curând, dacă nu își dorește să moară. Era atât de slabă încât arăta ca un schelet ambulant și abia mai putea merge pentru că organismul ei epuizase toată energia în efortul de a o ține în viață.

Până ce nu au apărut și primele probleme de sănătate, Annie a crezut că este perfect normal să arate astfel, însă vizitele repetate le spital au făcut-o să își dea seama că nu este așa. Medicii au avertizat-o și chiar au diagnosticat-o cu anorexie, spunându-i că, dacă nu se oprește cât mai curând din a încerca să slăbească, va muri, citează Spynews.ro.

Citește și:

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu: „Mi-a plăcut”

Ana Morodan a pozat topless, pentru prima oară. Ce spune despre sânii ei: „De când am slăbit, sunt…'

Cum arată Suri Cruise, fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise, la 15 ani. Seamănă leit cu mama ei!

Însă în anul 2014 parcă o minune a avut loc, iar Annie a descoperit…ciocolata, iar asta i-a salvat viața!

A gustat puțin din dulcele râvnit de atât de multe tinere care sunt obsedate de controlul greutății, apoi s-a urcat pe cântar, a văzut că nu s-a îngrășat. Încurajată de acest lucru a început să aibă o dietă variată, un stil de viață sănătos, ba chiar să facă și sport.

Din fericire pentru ea, Annie a avut noroc. A reușit să revină la o greutate normală și să se simtă mult mai bine. Acum are o dietă sănătoasă, ideală pentru vârsta ei și arată foarte bine.

Între timp și-a mărit sânii printr-un implant mamar, are un iubit care o face fericită și se simte foarte bine în pielea ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton