Ce avere are, de fapt, Irinel Columbeanu. Pare falit, dar mai are câteva "comori" ținute la secret

 Lupescu Anca
.

Irinel Columbeanu nu o duce deloc bine și asta nu e un secret. El a trecut printr-o perioadă extrem de grea, din punct de vedere financiar, în urma căreia a ajuns să locuiască într-un apartament modest și să conducă o mașină la mâna a doua. Irinel Columbeanu a rămas fără averea de zeci de milioane de euro, fără soție, dar și fără Irinuca, fetița lui cu Monica Gabor, care a preferat să se mute în America la mama ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Atunci când a fost întrebat câți bani cheltuiește pe mâncare lunar, el a răspuns o sumă aproximată la 3000-5000 lei.

„Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare', a răspuns fostul milionar.

 Irinel Columbeanu mai deține o moștenire în localitatea Căpreni. Potrivit primarului din comună, acesta mai are acolo câteva terenuri agricole pe care ar putea să le vândă.

c_c64dfeb5305f08c2652c10d43800870bc_c64dfeb5305f08c2652c10d43800870b

'Aici mai are doar câteva terenuri agricole. În ceea ce mă privește, sunt neam cu Ion Columbeanu, am fost apropiați, am păstrat legătura, așa că voi participa și eu la slujba de înmormântare', spunea primarul din Căpreni, atunci când a murit Ion Columbeanu.

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Părinții lui Irinel Columbeanu au fost mereu discreți cu viața personală, iar tatăl său a fost cel care a făcut, de fapt, milioanele moștenite și ulterior pierdute de Iri. Pe vremea lui Ceaușescu, tatăl lui Irinel Columbeanu era foarte respectat și avea o avere impresionantă încă din tinerețe.

Ion și Georgeta Columbeanu au muncit toată tinerețea pentru milioanele lăsate moștenire fiului lor, amator de petreceri și celebru sponsor pentru femeile frumoase. Din păcate, Irinel nu a reușit să multiplice banii lăsați de părinți, ba chiar i-a pierdut pe toți.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma:„Nu se poate neglija suma/ EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca, război total pe avere!De ce au ajuns din nou la Tribunal

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.Au fost în vizită la părinții lui

Tatăl lui Iri, Ion Columbeanu, a fost mai tot timpul prezent în viața publică a afaceristului, în timp ce mama fostului milionar a preferat să rămână discretă și a apărut foarte rar la evenimente alături de fiul ei. Ion Columbeanu ar fi fost seful protocolului în toate guvernele, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej pana Adrian Năstase, din 1961 pana în 2002.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton