Dida Drăgan spune adevărul despre problemele de sănătate: "S-a zis că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer..."

 Dumba Gabriela
.

Dida Drăgan este într-o formă fizică de invidiat. O necăjesc, totuși, zvonurile legate de starea sa de sănătate și, mai ales, că ar fi suferit de cancer. Artista a vorbit deschis despre această situație și asigură pe toată lumea că este bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dida Drăgan a decis să lămurească neadevărurile spuse despre ea în ultimii ani, începând cu starea de sănătate și până la rivalitatea mai veche cu Silvia Dumitrescu, pe motiv că aceasta din urmă i-ar fi furat bărbatul în tinerețe, pe celebrul muzician Florin Ochescu.

astazi-este-ziua-ta-dida-dragan-43679astazi-este-ziua-ta-dida-dragan-43679

„Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! Eu fac vocalize, timp de oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă.

S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni', a declarat Dida Drăgan pentru Playtech.ro.

Citește și:

 Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:’Când ajung prin piață, iau mai ieftin’/ EXCLUSIV

Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr:„M-a prins flama, când l-am văzut

Dida Drăgan, primul interviu după mulți ani de tăcere. Cu ce se ocupă acum artista în vârstă de 74 de ani și ce spune despre Angela Similea: Lumea nu mai respectă marile valori'

'Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul!

Dida Drăgan a ținut să lămurească și situația cu Silvia Dumitrescu, artista despre care s-a vorbit că i-a furat bărbatul. Cântăreața are maturitatea să vadă cu alți ochi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, acum 27 de ani, când Silvia s-a măritat cu Florin Ochescu.

'Știu că se spune că ea mi-ar fi furat bărbatul pe Florin Ochescu. El este tatăl băiatul meu, este un tată implicat, am rămas în relații bune. Fiul nostru este traducător, a studiat în Elveția, dar s-a întors în România, păcat că nu continuă activitatea noastră muzicală, este tare talentat, ne-a moștenit.

Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am rămas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o să acuz niciodată pe nimeni, ce a fost, a fost!', a declarat Dida Drăgan.

Am avut nenumărate depresii

În urmă cu câțiva ani, Dida Drăgan declara, la Antena 1, că nu a avut o viață ușoară și nu de puține ori a luptat cu depresia.

Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost uşor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut.

Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeţi candela». Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu‘, declara Dida Drăgan.

foto: Playtech.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton