„În fiecare zi credeam că e sfârșitul”. Cum a afectat-o pe Nadine dependența de alcool. S-a luptat cu acest viciu ani la rând

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a afectat-o pe Nadine dependența de alcool. Nadine, 44 de ani, este cunoscută ca fiind o prezență exotică pe micile ecrane. De-a lungul carierei sale a fost prezentatoare, dar și cântăreață, ceea ce i-a adus tot mai mulți fani. Puțini și-au imaginat că Nadine s-a luptat cu dependența de alcool, perioadă care o bântuie și în ziua de azi. La începutul anului, Nadine a împărtășit pe social-media suferința prin care a trecut cât timp a fost victima alcoolului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a afectat-o pe Nadine dependența de alcool. Nadine a decis, cu ani în urmă, să iasă din lumina reflectoarelor și să-și construiască o viață liniștită, alături de soțul ei și fiul lor, Noah. Fosta vedetă TV are parte de familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna, însă trecutul ei este presărat cu drame care continuă să o macine și în ziua de azi. Nadine a postat la începutul anului o mărturisire extrem de sinceră despre perioada în care devenise dependentă de alcool. Fosta prezentatoare a vorbit despre cum a reușit să-și înfrângă viciul și care este marea ei teamă.

48bd7dd28c98d002e8014597d157fd5d48bd7dd28c98d002e8014597d157fd5d

Cum a afectat-o pe Nadine dependența de alcool

Nadine duce în prezent o viață de familie liniștită, alături de soțul ei și băiatul lor, Noah. Vedeta a povestit în cadrul unei postări recente despre cea mai sumbră perioadă a vieții sale, când devenise dependentă de alcool.

'Mi-e frică de droguri și de alcool. De fapt, mi-e frică de orice mă îndepărtează de rațiune. Mi-e frică de acea realitate care m-ar putea determina să consum droguri sau să vreau să nu mai știu de mine. Oamenii sunt fragili în fața unor anumite dureri și atunci vor să și piardă mințile. S-a întâmplat multora și deseori mă întreb dacă sunt, totuși, atât de puternică încât să fiu o excepție. Mulți ani nu am fost și in fiecare zi credeam că e sfârșitul. Din puținul pe care l-am priceput din viață am înțeles că nimeni nu este imun la nimic. Și nu, această frică nu atrage nenorocirea, ba dimpotrivă, mă ține mereu vigilentă și educată în ceea ce mă privește așa încât să stau cu ochii pe comportamentele, gândurile și emoțiile mele. Mă rog ca fiecare om să fie puternic în fața durerii, să se îndoaie, dar să nu se rupă. Mă rog ca fiecare om să aibă claritate în mijlocul furtunii pentru că, cumva, într-un mod misterios, există viață după orice nenorocire.” a scris Nadine pe Facebook.

Citește și: Ce se întâmplă cu Nadine și familia ei, după ce s-au mutat în Franța: „S-a schimbat total viața noastră”

Citește și: Nadine, revoltată de jignirile Marinei Almășan la adresa femeilor supraponderale: „M-a lăsat mută și cu durere de stomac”

De ce nu-și lasă Nadine copilul în excursie

Nadine este o mămică foarte grijulie și își dedică tot timpul și energia fiului ei. Vedeta își ia toate măsurile de siguranță pentru ca micuțul să nu pățească ceva. Nadine a declarat că nici măcar în tabără nu-l lasă pe fiul ei să plece, decât dacă îl poate însoți. Ea a explicat că societatea a devenit un loc mult prea nesigur pentru cei mici, iar autoritățile evită mai mereu responsabilitatea în cazul unui accident.

Citește și: Ce relație au Dana Budeanu și tatăl gemenelor sale, după divorț: „Totul a decurs și decurge…”

Dacă pleacă într-o excursie, am nevoie de ITP-ul mașinii cu care pleacă, de controlul psihologic al șoferului și așa mai departe. Sunt genul ăla de mamă, din păcate. Dacă aveam 2-3 copii, poate pe unul îl lăsam să plece în excursie fără ITP și într-o tabără în care poate or să aibă grijă de el sau nu. Dar, din păcate pentru el, nu. I-am spus așa: Te las în tabără, dacă mă lasă și pe mine în tabără cu tine! Și cum nimeni nu mă lasă în tabără cu tine, nu te duci în tabără. Norocul meu este că nici el nu vrea.

Trăim într-o societate pe care nu o simt ca partener în creșterea copilului meu. Știu că eu îmi fac treaba, plătesc dările, dar din partea cealaltă ce se întâmplă? «Ne scuzați, nu ne-am dat seama, s-a întâmplat accident și asta e!». Nu am curaj să te expun!', a declarat, pentru Libertatea, Nadine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton