Cine și de ce preferă apartamentele cu 2 camere în București?

 advertising.ringier
.

Deși obiceiurile și preferințele oamenilor s-au schimbat în ultimii ani, când vine vorba despre sectorul imobiliar, preferințele cumpărătorilor sunt ușor diferite față de cele ale chiriașilor. Acestea vizează în special dimensiunea și amplasarea locuințelor.

Deși obiceiurile și preferințele oamenilor s-au schimbat în ultimii ani, când vine vorba despre sectorul imobiliar, preferințele cumpărătorilor sunt ușor diferite față de cele ale chiriașilor. Acestea vizează în special dimensiunea și amplasarea locuințelor.

Persoanele care își doresc să cumpere o nouă locuință, preferă în general apartamentele spațioase, cu 3 sau 4 camere, ori casele individuale, cu curte. Acest lucru se datorează nevoii de a-și crea spațiul util și confortabil de care are nevoie întreagă familie.

În schimb, persoanele care caută chirie în București se orientează mai ales către apartamentele cu 2 camere sau cele de tip studio. Prețul și locația sunt unele dintre principalele criterii care i-a determinat să facă această alegere.

De ce sunt preferate apartamentele cu 2 camere de chiriași?

De obicei, blocurile de apartamente din București sunt amplasate în cartiere populare, în apropierea centrului și a punctelor de interes pentru locuitori, cum ar fi clădirile de birouri, centre comerciale, unități de învățământ. Drept urmare, acesta este și unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg un apartament cu 2 camere din București.

Totodată, spațiul de locuit este mai mic decât în cazul unui apartament cu mai multe camere sau o casă, dar compartimentarea face că locatarii să se poată bucura de intimitate. Cu cât numărul de metri pătrați utili este mai mic, cu atât scade și prețul chiriei, astfel că aspectul financiar este și el unul foarte important atunci când se decide ce fel de locuința va fi închiriată.

Din categoria avantaje oferite de un apartament cu 2 camere fac parte și costurile cu întreținerea și încălzirea locuinței, care sunt mai mici decât în cazul unui spațiu de locuit mai mare. Toate acestea fiind criterii care sunt luate în calcul de cei care se află în căutarea unei locuințe pentru închiriat în Capitală.

Pot fi apartamentele cu 2 camere o investiție profitabilă?

Cu toate că cei care doresc să își schimbe locuința aleg de cele mai multe ori apartamente mai mari și cu mai multe camere, există cumpărători și pentru apartamentele cu 2 camere. De obicei, acestea sunt vizate de persoanele care dispun de o anumită suma de bani, pe care doresc să o investească astfel încât să poată obține profit.

Astfel, că urmare a cererii ridicate de apartamente cu 2 camere pentru închiriat din București, cei care au în plan valorificarea unor resurse materiale pe care le dețin aleg să cumpere astfel de locuințe, pe care le vor închiria și vor obține astfel venituri lunare. Prin urmare, chiar și oamenii obișnuiți pot investi în imobiliare, pentru a se bucură de câștiguri ulterioare, iar apartamentele cu 2 camere din Capitală pot reprezenta o investiție foarte profitabilă.

În concluzie, apartamentele rămân în continuare în preferințele oamenilor, indiferent de numărul de camere și spațiul util disponibil, datorită proximității acestora față de punctele de maxim interes pentru aceștia, astfel încât să nu fie nevoiți să petreacă ore în șir, zilnic, blocați în traficul aglomerat din Capitală.

Dacă ești în căutarea unui apartament, cei de la SudRezidential îți pun la dispoziție o varietate mare de opțiuni în zona de Sud a Bucureștiului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton