Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. A fost bătută cu ranga, în stradă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. Bie Adam este una dintre concurentele de la America Express. Tânăra, cunoscută în mediul online ca „Tequila' e însoțită de mama ei, Mihaela, în competiție. Anunțul a fost făcut de către cei de la Antena 1. Iată tot ce nu știai despre Bianca Adam. Vloggerița a fost bătută cu o rangă, în plină stradă, în urmă cu câțiva ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. Așeptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Antena 1! În urmă cu ceva vreme, organizatorii au anunțat cine sunt concurenții de la America Express, sezonul 5. Emisiunea și-a schimbat denumirea, în trecut numindu-se Asia Express. Printre participanți se numără și vloggerița Bie Adam, alături de mama ei, Mihaela Adam.

bie-adam-america-express-1bie-adam-america-express-1

Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. Noi susprize îi așteaptă atât pe concurenți, cât și pe telespectatori, la America Express. În cadrul show-ului de la Antena 1, filmat în Mexic, Guatemala și Columbia, 9 echipe se vor lupta pentru a pune mâna pe marele premiu. Bie Adam, vloggerița cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram, a acceptat entuziasmată propunerea, alături de mama ei, Mihaela.

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express.Ce schimbări aduce noul sezon

Citește și: Puya va participa la America Express.Încep deja filmările pentru show

Citește și: Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00. A înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu

Citește și: Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf:„O mare putere psihică'

Bie Adam – Viață personală

Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. Bie Adam, pe numele ei real Bianca Adam, participă la America Express 2023 – Drumul Aurului. Concurenta s-a născut pe data de 28 iulie 1997, în Craiova. În prezent, aceasta are 25 de ani. Conform stiridirecte.ro, tânăra are 1,65 m înălțime și 47 de kilograme. Bie Adam are părul roșcat și ochii verzi.

Bie Adam – Carieră

Bie Adam a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, sub numele de „Tequila'. Mai exact, ea a făcut primii pași în lumea online-ului în 2012 și, treptat, a devenit unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut din țară.

Bie Adam, una dintre concurentele de la America Express, are 1 milion de urmăritori pe Instagram, 1,8 milioane de abonați pe YouTube și peste 700.000 pe TikTok. Tânăra are 25 de ani s-a făcut remarcată prin atitudinea ei excentrică, veselă, fiind mereu pusă pe șotii. Aceasta adoră provocările, iar seriile „Adevăr și provocare' sunt celebre deja în comunitatea ei de pe Internet.

Bie Adam, alias Tequila, nu e străină nici de lumea muzicii. De-a lungul anilor, ea a lansat mai multe melodii. Piesele ei s-au bucurat de succes, intrând pe platformele Spotify, Deezer și YouTube.

Bie Adam a fost bătută cu ranga, în stradă

Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. Acum trei ani, concurenta de la America Express a trecut printr-un incident înfiorător. Bie Adam sau Bianca Adam ar fi fost bătută cu o bară de metal, chiar în plină stradă. Totul s-a petrecut pe 26 mai 2020, în orașul Chiajna, județul Ilfov. Vedeta și iubitul ei ar fi fost bătuți de un dezvoltator imobiliar.

Bie Adam a povestit atunci în cadrul vlog-urilor ei, în detaliu, despre cum s-a petrecut totul. Conform spuselor concurentei de la America Express, totul a pornit după ce, în timp ce și-a parcat mașina, tânăra ar fi lovit și spart o bucată de marmură. Acea bucată ar fi făcut parte din rampa de la intrare a unei săli de fitness, din complexul rezidențial care aparținea dezvoltatorului.

„Nu știu ce a fost în mintea lui, a sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri sau de mâini, eu am scos sprayul, el îl atacă pe Brandi în stânga mea, am venit și l-am sprayat. Nu știam cum se folosește prea bine, a sărit un pic și în Brandi, apoi am fugit, el a aruncat foarte tare cu telefonul meu și i-a spart capul lui Brandi.

Am fugit în magazinul de lângă să cer ajutor', povestea Bie Adam de la America Express la acea vreme, conform libertateapentrufemei.ro.

Bie Adam a fost lovită cu un fier în picior

Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. În cele din urmă, Bie Adam ar fi reușit să contacteze Poliția. Până atunci însă, bărbatul ar fi ieșit cu un fier de 3 metri, de construcții, cu care ar fi lovit-o în picior.

„Am stat o jumătate de oră să cer ajutor şi nimeni nu a reacţionat. M-am întors la locul incidentului, iar una din femeile angajate sau soţia lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului. Mă trezesc cu el că iese cu un fier de 3 metri de construcţii, de se pune la baza blocului şi mi-l înfinge în picior. l-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere', a conchis ea.

Bie Adam și mama ei, despre participarea lor la America Express

Bie Adam și mama ei, Mihaela, sunt extrem de încântate să participe la America Express. Pentru ele, această experiență va însemna depășirea tuturor limitelor.

„Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm', au spus cele două.

Cine sunt concurenții de la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Cele nouă perechi sunt pregătite pentru a se autodepăși, de a supraviețui cu minimul necesar, dar și de a ajunge la finalul competiției.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton