Cum a reacțioat Andi Constantin, după ce Cristina Jașcu a părăsit Burlacul: "A simțit frica"

 Dumba Gabriela
.

Andi Constantin a fost surprins de decizia Cristinei Jașcu de a părăsi Burlacul și pune totul pe seama faptului că bruneta s-a speriat de întâlnirea cu el. Cristina, pe de altă parte, susține că nu avea nici un rost să mai rămână în cursa pentru inima Burlacului din moment ce acesta nu-i trezește sentimentele pe care le spera.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși părea că între ei se înfiripă ceva și că bruneta este una dintre preferatele lui Andi Constantin, Cristina Jașcu a părăsit Burlacul pentru că nu a simțit nimic mai mult decât un sentiment de prietenie pentru el. La rândul său, Andi crede că teama a făcut-o pe Cristina să renunțe.

986759986759

În ciuda faptul că Andi și Cristina au avut parte de o întâlnire reușită, unde romantismul a atins noi limite, frumoasa brunetă a mărturisit la testimoniale că dorește să plece chiar în acel moment. Vizibil tulburată și confuză, concurenta a susținut că ar dori să îi transmită personal decizia lui Andi, însă s-a simțit ușurată când a aflat că echipa de la Antena 1 îi va transmite hotărârea ei.

Cristina Jașcu le-a recunoscut colegelor sale că pleacă imediat și nu a oferit foarte multe explicații. În schimb, bruneta a mărturisit că Burlacul nu îi oferă acei fiori pe care și-i dorește și îl vede mai mult ca pe un prieten foarte apropiat de ea.â

'Știi ce sentiment am? De parcă n-aș vedea un prieten foarte mult timp și când îl văd… este doar o emoție, atât. Este al doilea single date pe care îl am și nu simțit. Nu simt că aș putea avea ceva cu el, poate din partea lui este.', le-a explicat Cristina concurentelor care o priveau nedumerite, potrivit Spynews.

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

Citește și: Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani

Cum a primit Andi Constantin plecarea Cristinei Jașcu

Burlacul Andi Constantin a mărturisit în rubrica „Destăinuiri' că are dubii în privința deciziei concurentei și chiar se gândește că cineva ar fi influențat-o.

'Ori cineva a lucrat acolo, ori ea și-a declanșat anumite frici, a simțit stânjeneala aia și a zis: Băi, știi ceva, cred că e prea mult. Undeva cred că s-a simțit cu ceva lezată și undeva a simțit frica. Se chinuie, se vede.', a spus Andi Constantin.

În ediția de seara trecută, Andi Constantin a decis să nu facă eliminări, astfel toate concurenteșe au fost salvate și au primit trandafirii mult doriți.

Andi a eliminat 4 fete deodată!

În ediția 5 a emisiunii „Burlacul”, Andi Constantin a luat o decizie de-a dreptul șocantă. Fără să stea prea mult pe gânduri, după o seară grea, Andi le-a eliminat pe Malinka Zina, Vanessa Țone, Mădălina Alexe și Dominique Nuță.

„Atâția trandafir am avut în această seară, mă bucur că v-am întâlnit și sper din tot sufletul să găsiți pe cineva potrivit pentru voi.”, le-a spus Andi Constantin celor patru fete.

Șocate de gestul Burlacului, rând pe rând, fetele au vrut să-ți ia rămas bun de la e. Malinka a fost prima care a cerut să-l îmbrățișeze, în timp ce Vanessa Țone i-a acceptat decizia și i-a transmis numai gânduri bune. Dominique Nuță nu a putut accepta decizia luată de Andi și a cerut să rămână în competiție, însă, a fost prea târziu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton