Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: "I-am zis să oprim nebunia"

 Cica Cristina
.

Theo Rose, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de aproximativ patru ani cu Alex, nepotul vestitului Nea Mărin. Artista s-a deschis și a oferit detalii despre ce se întâmplă în relația lor și a pus punct speculațiilor privind natura legăturii sale cu Bogdan de la Ploiești, după colaborarea în plan muzical.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a dezvăluit detalii mai puțin știute până acum despre relația sa c nepotul lui Nea Mărin. Ea a povestit în cadrul podcastului Acasă la Măruță' că, la început, Alex era implicat într-o altă relație, care s-a încheiat abia câteva luni mai târziu.

Theo-Rose-1Theo-Rose-1

Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun', a povestit Theo Rose.

Theo Rose: „M-aș mărita cu el'

Vedeta a ținut să sublinieze cât este de îndrăgostită și că și-ar dori să se căsătorească cu el. Dacă ar fi, m-aș mărita cu el. Are multe calități. Ne-am mutat la mine foarte repede.

Sunt cu Alex de patru ani. Nu ne-am propus nimic, nu ne-am făcut planuri așa orbește. Am zis că principalul e să fim fericiți. Atâta timp cât vom fi fericiți, lucrurile vor fi mișto și dacă o să vrem să ne căsătorim nu ne va opri nimic, că nici acum pe pandemie..ne ducem noi cu nașii și ne luăm dacă na...', a spus Theo Rose, cu privire la planurile de căsătorie.

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin:”E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose a avut COVID-19. Artista a luat virusul de la iubitul ei:'Am rămas fără gust și miros trei zile'

Citește și: Cristi Borcea e hotărât să facă și al zecelea copil:„Numai cu Valentina'

Citește și: Mirela Vaida, revoltată după ce procurorii au dat verdictul în cazul femeii care a atacat-o:„Mă simt în pericol'

Theo Rose, adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești

Totuși, Theo Rose a recunoscut că nu totul a fost roz în relația lor, ci au mai avut de trecut peste greutăți în relație. Colaborarea sa cu Bogdan de la Ploiești i-a adus probleme în relația cu Alex, iar artista a decis să vorbească deschis despre ce s-a întâmplat și a pus punct speculațiilor.

Theo Rose a lansat o piesă cu Bogdan de la Ploiești, iar de atunci au luat naștere o serie de speculații cu privire la natura relației lor. Mulți au crezut că relația lor a depășit granițele unei simple colaborări. După multitudinea de reacții și comentarii apărute privind o legătură între cei doi, Theo Rose a fost nevoită să oprească colaborarea, pentru că aceasta începuse să-i afecteze relația cu iubitul ei.

Theo Rose: „Lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele'

'După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat.

Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut  mișto.

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa…dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex', a mai povestit Theo Rose. 

Theo Rose: „I-am zis lui Bogdan să oprim nebunia asta'

Theo Rose i-a explicat lui Bogdan de la Ploiești situația și au decis să încheie colaborarea.

'Alex nu mi-a zis despre lucrurile astea, despre ce-i spuneau lui prietenii, însă l-am surprins citind mesaje pe Instagram, pentru că oamenii l-au găsit pe Instagram și îi scriau: ' s-o lași în pace, să fie fericită cu Bogdan'.

În momentul ăla am vorbit cu Bogdan, el e super băiat, am stat de vorbă…I-am zis să oprim nebunia asta, facem piesa, dar…oamenii ne-au plăcut așa împreună. Bogdan e un tip foarte iubit de tineri, atunci toți au vrut să-l vadă fericit. Nu știu dacă e căsătorit, habar n-am. Eu nu știu..el a fost căsătorit înainte, nu știu exact povestea care a fost cu căsătoria, cu divorțul. Am auzit ceva tot din presă ', a conchis Theo Rose.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton