Scandal între Sorin Pușcașu, Starlin și Albert Oprea, la Survivor: „Ești un terminat, un nimeni!”

 Mirea Roxana
.

Un nou scandal la Survivor România între Albert Oprea și Sorin Pușcașu. Pe de altă parte, și Starlin are o cădere nervoasă și îi reproșează lui Albert că este slab din punct de vedere sportiv. Cei doi războinici sunt nemulțumiți de faptul că Albert a ieșit preferatul publicului pentru a șaptea săptămână la rând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea a fost votat preferatul publicului pentru a șaptea săptămână la rând la Survivor România. Acest lucru i-a atras și mai multe antipații lui Albert, având în vedere că Sorin Pușcașu și Starlin i-au reproșat Războinicului că nu merită să fie votat de cei de acasă.

Starlin îi reproșează colegului său că nu a adus puncte în ultima perioadă.

„Nu ai făcut nimic de o lună jumate. Să vorbim că bărbații, nu suntem copii. Nu mai pot. Mă chinui și îmi rup brațele aici și ce să fac? Cum intri pe teren și nu știi ce se întâmplă cu tine? Despre ce vorbim? Dacă nu aduci puncte, închizi gura', i-a spus Stalin lui Albert Oprea la Survivor.

a1-14a1-14

Stalin, reporșuri la adresa lui Albert Oprea la Survivor

Stalin a continuat și i-a spus lui Albert Oprea că el, chiar dacă este cu 13 ani mai mare, tot are performanțe mai mari pe traseele din Republica Dominicană. De asemenea, Starlin i-a mai spus lui Albert Oprea că echipa nu a avut niciodată curajul să îl trimită la vreun joc de ștafetă.

Eu am adus mai multe puncte ca tine cu trei săptămâni pe pauză. Cu 13 ani sunt mai mare decât tine și am adus mai multe puncte, trebuie să-ți fie rușine. Tu ești cel mai rapid și eu sunt mai lent și am golaveraj mai mare. Echipa asta nu a avut niciodată tupeul să te trimită la ștafetă', i-a mai reproșat Starlin lui Albert Oprea.

Citește și: Ce va face Albert Oprea cu banii dacă va câștiga Survivor:„Nu am relații, nu am părinți bogați'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Culiță Sterp 10 ore în junglă, la Survivor:„Am băut apă din balta crabilor'

Citește și: Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și și-a sunat soția.„N-am mai rezistat'

Citește și: Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate:'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'

Sorin Pușcașu îl jignește pe Albert Oprea, la Survivor

Sorin Pușcașu este revoltat din cauză că Albert Oprea este votat preferatul publicului. Acesta este de părere că motivul pentru care oamenii de acasă îl votează este pentru că Albert se victimizează. Pe de altă parte, Sorin Pușcașu a răbufnit și l-a jignit pe Albert.

Tu ai impresia că te votează oamenii pentru că ești wow? Dacă pe plan sportiv nu ești bun, pe ce plan ești? Tu crezi că pe mine nu mă interesează că ești tu terminat sau ce-ai tu în capul tău. Pe mine mă innteresează că distrugi echipa și nu ai energie pozitivă. Tu crezi că sunt obsedat de tine? Tu pentru mine ești un nimeni. Ai gânduri meschine', i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea.

Albert Oprea: „Sorin mi-a reproșat că sunt căzut psihic '

Starlin l-a sfătuit pe Sorin să nu mai continue pentru că Albert tocmai asta își dorește, ca lumea de acasă să vadă că este o victimă și să îl voteze în continuare.

Pe de altă parte, Albert Oprea este mai determinat ca niciodată să continue lupta la Survivor România.

Sorin mi-a reproșat că sunt căzut psihic, am auzit fraza asta cu toate persoanele cu care s-a certat, și cu Mellina. Eu nu sunt deloc căzut, îmi doresc să continui', se apără Albert Oprea.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton