Jador s-a filmat cu Moroșanu, după ce a părăsit Survivor: "Sunt vai de capul meu..."

 Oana Pantazi
.

Jador a părăsit Survivor, din păcate, din cauza problemelor medicale… La scurt timp, Faimosul s-a filmat alături de Cătălin Moroșanu și a făcut și primele declarații cu privire la starea sa de sănătate, care nu este deloc una bună. Artistul s-a ales însă în urma acestei experiențe extreme cu o mulțime de fani, de prieteni, dar și cu un naș de cununie… Cătălin Moroșanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a părăsit competiția Survivor, Jador a făcut și primele declarații cu privire la starea sa de sanătate, una deloc bună. De altfel, acesta este și motivul pentru care artistul nu a mai putut continua competiția din Republica Dominicană, medicii interzicându-i să mai continue. Deși regretul este imens, artistul a rămas nu doar cu amintiri memorabile, ci și cu prieteni pe viață din faimoasa competiție.

Jador-Survivor9-1Jador-Survivor9-1

Probleme grave de sănătate la Survivor

După ce a părăsit competiția, Jador și-a ținut în continuare fanii cu viața sa de după Republica Dominicană. Într-un vlog pe canalul său de YouTube, artistul le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că problemele sale de sănătate sunt destul de grave.

„Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața. Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de Survivor. În sfârșit mănânc ce vreau eu. Piciorul meu… e rupt meniscul, niste ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine… Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție!', este mesajul transmis de Jador.

Citește și: Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate: 'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Citește și: Măruță, despre Jador: „Mă enerva, nu mi-a plăcut!'. Ce l-a făcut să-și schimbe părerea

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru Jador

Pe parcursul competiției Survivor, artistul a câștigat un capital imens de popularitate, dar și o prietenie pe viață cu Faimosul Cătălin Moroșanu. După ce Jador a părăsit concursul, colegul și prietenul lui i-a lăsat un mesaj emoționant artistului pe pagina personală de socializare. Cu siguranță, după ce va reveni și Moroșanu în România, legătura dintre ei se va suda și mai mult, iar asta deoarece luptătorul de K1 s-a oferit să-i devină naș de cununie lui Jador.

„Felicitări pentru tot ce ai realizat la Survivor România, Jadorel! Ai demonstrat un caracter frumos, iar pentru tine vor urma alte proiecte frumoase. Sănătatea e cea mai importantă. Te pupă nașul și te așteptăm acasă pentru că acasă e cel mai bine!', este mesajul pe care Cătălin Moroșanu  i l-a transmis lui artistul, într-un Instastory.

Înainte de a pleca de la Survivor, artistul a mărturisit că are de gând să se însoare cu Georgiana și, mai mult, a dezvăluit și numele nașului.

„E greu să fii cunoscut, fetele te consideră urât și brunețel până să fii Jador, apoi când ești Jador, ești frumos, ai toate calitățile. Mie îmi plac foarte mult fetele, nu știam dacă să mai rămân cu fata pe care o iubesc pentru că eu consideram că ea greșește. Moroșanu fost acolo și i-am cerut sfatul și îl iubesc pentru sfatul ăsta. A promis că o să fie nasul meu', a mărturisit Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton