Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID: "Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune"

 Oana Pantazi
.

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID-19 și a ținut să imortalizeze momentul și să-l posteze pe pagina sa de socializare, pentru a-și încuraja fanii în acest demers. Artistul a mărturisit că a decis să se imunizeze pentru sănătatea sa, dar și pentru a contribui la eradicarea pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID și a făcut public momentul, filmarea fiind, de altfel, imortalizată și pe pagina de Facebook Ro Vaccinare. De altfel, acesta nu este primul vaccin pe care l-a făcut artistul în ultimii ani, dat fiind că s-a numărat printre temerarii de la Asia Express. Atunci, toți concurenții au fost nevoiți să se protejeze împotriva maladiilor pe care le-ar fi putut cu ușurință contracta.

Dorian-Popa-s-a-vaccinatDorian-Popa-s-a-vaccinat

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID-19 şi a imortalizat momentul cu o filmare care a fost postată pe pagina de Facebook Ro Vaccinare. În video, artistul a mărturisit că a decis să se imunizeze pentru sănătatea sa, dar şi pentru a ajuta lucrurile să meargă mai repede spre normalitate.

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun aşa… Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aş vrea să fac şi acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede… De ce să amânăm?', a fost mesajul lui Dorin Popa.

Citește și: De ce nu poate Dorian Popa să facă copii: 'Nu trebuie să te joci cu chestia asta'

Citește și: Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa: „M-a înșelat! L-am prins cu ea!”

Citește și: Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram: „Fac 40.000 de euro lunar”

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: „I-am zis să oprim nebunia”

Citește și: Scandal între Sorin Pușcașu, Starlin și Albert Oprea, la Survivor: „Ești un terminat, un nimeni!'

Anii trecuți, Dorian a făcut peste 10 vaccinuri

Cu siguranță, pentru Dorian Popa vaccinarea anti-COVID a fost doar o formalitate, dat fiind că temerarul artist are la activ artistul o mulțime de experiențe de acest gen. Dorian a mărturisit că s-a vaccinat de multe ori în momentul în care a fost nevoit să călătorească în locații exotice, fie în vacanță, fie la show-ul Asia Express.

„Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. Să fim serioși, fraților!', a scris Dorian Popa pe pagina sa de Facebook, după ce s-a vaccinat anti-COVID.

Mai mult, artistul a povestit că și mama lui s-a programat pentru vaccinare, adăugând că printre cei care l-au sfătuit să facă vaccinul se numără și fratele lui, care este medic în Germania.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în lumea asta oameni care muncesc pentru ca noi să fim bine', a mai spus Dorian Popa.





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton