Cum a împărțit Al Bano averea între cei șase copii: "Vreau să-mi trăiesc visul etern în pace"

 Dumba Gabriela
.

Cântăreţul Al Bano Carrisi are şase copii din două mariaje, dar unul dintre ei a fost dat dispărut. Artistul italian a clarificat recent cum a împărțit averea între urmașii săi, după ce multă lume a crezut că Al Bano lasă toți banii și proprietățile fiului cel mic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jasmine Carrisi, una dintre fiicele lui Al Bano, a vorbit despre cine va gestiona afacerea familiei în viitor. Aceasta a spus că fratele ei mai mic are de gând să studieze mai departe în domeniul afacerilor, așa încât să știe cum va gestiona mai târziu moștenirea de la tatăl său.

Ylenia, fiica artiștilor Romina și Albano Power a dispărut acum 25 aniYlenia, fiica artiștilor Romina și Albano Power a dispărut acum 25 ani

„Fratele meu, Bido, care anul acesta termină liceul în Elveţia, vrea să studieze pentru a gestiona moşia'.  Cuvintele au fost interpretate greşit. De fapt, mulţi credeau că cântăreţul avea intenţia de a aloca întreaga avere fiului cel mic.

Al Bano a clarificat întreaga poveste. „ Am împărţit totul în mod egal. Cântăreţul  a mai adăugat că a dat deja fiecărui copil 10% din companie .

Artistul a comentat ştirile false cu un zâmbet: „Vreau să-mi trăiesc visul etern în pace', a spus Al Bano, citează okmagazine.ro.

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei își doresc un copil:'Ne-am gândit să fim căsătoriți și copilul să fie botezat'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei’:„Nu a fost o decizie proastă’/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă a avut probleme grave în sarcină:„Simțeam că-mi iese copilul din burtă’

Al Bano are șase copii

Din căsătoria cu Romina Power au venit pe lume Ylenia ( care se crede că a murit în New Orleans, în 1993, în circumstanţe încă neclare), Yari, Cristel şi Romina jr . Din dragostea cu Loredana Lecciso s-au născut Jasmine şi Albano jr  (cunoscut sub numele de Bido).

Mezinul familiei povestea recent despre pasiunea sa pentru afacerea cu vinuri, dar şi despre gestionarea activităţilor hoteliere de la Tenute Carrisi.

Deşi Bido dorea să ocupe deja  un rol managerial în companie, celebrul său tată a considerat că educaţia contează mult mai mult. Există întotdeauna timp pentru a lucra la moşie.  B

ido nu este însă singurul care are grijă şi interes pentru activităţile lui Tenute Carrisi. Chiar şi Yari şi Romina jr  şi-au declarat în trecut interesul pentru afacerea familiei.

Romina Power a părăsit moşia din Cellino San Marco, pe care o împărţea cu fostul său soţ, din cauza tensiunilor cu Loredana Lecciso.

Romina Power îşi caută de 27 de ani fiica dispărută în America

Cântăreaţa nu și-a pierdut speranța că, într-o zi, o va strânge din în brațe și a lansat un apel, prin intermediul contului ei de Instagram, privind căutarea fiicei ei Ylenia dispărute în New Orleans în 1994.

„Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc’, a fost mesajul Rominei Power, care şi-a îndemnat fanii să partajeze fotografia.

Deşi cântăreaţa în vârstă de 70 de ani nu a renunţat vreodată la ideea de a o regăsi, fostul ei soţ şi tatăl fetei, Albano Carrisi (78 de ani), este convins că tânăra a murit. La fel şi justiţia.

Fiica mai mare a celor doi se afla în New Orleans în iarna lui 1994, pentru a scrie o carte despre viaţa şi cariera unui muzician local – Alexander Masakela, în vârstă de 54 de ani.

Părinţii ei au vorbit ultima dată cu Ylenia la telefon pe 1 ianuarie. De la acel moment au fost lansate numeroase ipoteze. Unul dintre martorii credibili a afirmat că Ylenia Carrisi consuma droguri şi că s-ar fi sinucis aruncându-se în Mississippi.

Alţii au spus că ar fi fost inclusă într-un program de protecţie a martorilor şi a fost nevoită să îşi schimbă înfăţişarea şi numele. În luna iunie 2011, săptămânalul german Freizet Reuve scria că se afla într-o mănăstire.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton