Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut: "În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Vestea că Florin Călinescu a plecat de la PRO TV a luat pe toată lumea prin surprindere. De-a lungul timpului a avut mai multe proiecte la postul TV, fiind jurat la „Românii au talent'. Omul de televiziune ne-a vorbit în trecut despre ce a însemnat acest proiect și, mai ales, ce înseamnă postul PRO TV pentru el. L-a numit fără rezerve „acasă'!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Film, teatru, televiziune, radio… În orice rol sau postură – divertisment, dramă, comedie – sunteți omul potrivit. E ăsta un har sau munciți din greu pentru fiecare reușită?

Nu m-am întrebat niciodată dacă este vorba despre har, eu am muncit foarte mult. Dar în viață poți să muncești foarte mult și să nu primești niciun rol, nicio emisiune. Poate, în acest moment al vieții, aș putea considera că totul este întâmplător. Eu aș fi putut ajunge să fiu apicultor sau să am o altă meserie.

Florin-Calinescu-PRO-TV-1Florin-Calinescu-PRO-TV-1

Florin Călinescu: „Sunt în această instituție din prima zi, din primul minut'

„Chestiunea zilei e că „Românii au talent și ne e dor de „Tanti Florica! Trei proiecte total diferite, la vârste total diferite. Povestiți-ne ce v-a atras cel mai mult atunci când ați spus „da acestor show-uri.

Încerc să fac cât mai bine ceea ce am de jucat la acel moment. „Chestiunea zilei am creat-o de la zero. La fel și „Tanti Florica. În ceea ce privește „Românii au talent, este locul în care vreau să-mi joc rolul de jurat – din partea dreaptă dacă te uiți la televizor și din partea stângă dacă te uiți la televizor.

Ce v-a determinat să vă alăturați proiectului „Românii au talent' și să rămâneți, având în vedere că au mai fost permutări în echipă?

Sunt în această instituție din prima zi, din primul minut, în mod evident, în afară de Meteo și Știri am făcut de toate. Pentru mine este ca și cum nu aș veni la serviciu sau la o datorie, vin acasă! Se mai schimbă zugrăveala, o fereastră, o ușă, dar cu mici pauze, bine-venite, în acești 25 de ani, am venit acasă.

Citește și: Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV:„Renunț și la Românii au talent'. Reacția postului TV

Citește și: Florin Călinescu, adevărul despre plecarea de la Pro TV:”Eu am negociat doar acum 5 ani”

Citește și: Pepe a împlinit 42 de ani!A petrecut alături de iubită și de cele două fiice

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Florin Călinescu, despre PRO TV: „Sentimentul de acasă funcționează și tot aici revii'

Ați fost vreodată tentat să plecați? Mă gândesc că oferte de la alte
posturi TV ați avut…

Da, mai pleci de acasă. Este ca în viață, ai diverse motive să pleci: cântă
vecinul la tobe, a explodat o butelie, te cerți cu nevasta… După o vreme, sentimentul de acasă funcționează și tot aici revii.

Care dintre cei patru jurați este, după părerea dumneavoastră, cel mai exigent și care este cel mai ușor de impresionat din punct de vedere emoțional, nu rațional?

Eu sunt, clar. Și cel mai exigent, și cel mai ușor de impresionat emoțional!

La un moment dat, Andra a rămas singura prezență feminină de la
masa juriului. Ați încercat să o menajați atunci când avea un punct
de vedere diferit de al dumneavoastră?

Nu cred că mai e cazul, femeile au obținut egalitatea, sexismul nu mai e la locul lui. Este o persoană între trei bărbați, iar chestiunea asta nu se mai
aplică. În afară de a o lăsa să treacă înainte sau de a-i deschide o ușă, nu
cred că mai este cazul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton