Prințul Harry își va publica memoriile. Ce va face cu banii câștigați din vânzări

 Mirea Roxana
.

Prințul Harry va lansa un volum de memorii, în care va vorbi despre experiențele definitorii din viața sa, despre lecțiile învățate de-a lungul timpului, dar și despre aventurile și pierderile prin care a trecut. Cartea va fi lansată la sfârșitul anului viitor, iar banii obținuți din vânzări vor fi donați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit tot mai mult despre viața lor privată, în ultima vreme. De data aceasta, editura Penguin Random House a anunțat că Ducele de Sussex își va publica memoriile. Potrivit editurii, cartea va fi „o expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui'.

2-62-6

Și Prințul Harry a oferit câteva detalii despre cartea pe care o va publica. Acesta a spus că și-a scris memoriile din perspectiva „omului care am devenit', nu din cea a titlului regal pe care l-a primit la naştere. Acesta a declarat că a purtat mai multe „pălării' la viața lui și că își dorește să arate că, indiferent de statului social, oamenii au mult mai multe lucruri în comun.

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu, adevărul despre plecarea de la Pro TV:„Eu am negociat doar acum 5 ani'

Citește și: Vlăduța Lupău a fost în comă, după un accident de mașină:„Fratele meu a văzut că nu mișcam'

Citește și: Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu:„Noi suntem…'

Prințul Harry va publicat o carte

 „Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și sper ca prin povestea mea – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat – să pot arăta că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât am fi crezut ', a spus Prințul Harry, potrivit NBC News.

În ultima vreme, Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit tot mai des despre viața lor privată, iar publicarea acestui volum de memorii arată că cei doi vor să fie din ce în ce mai deschiși cu oamenii din lumea întreagă, după ce au renunțat la atribuțiile regale anul trecut.

Cartea scrisă de Prințul Harry fa fi lansată la sfârșitul anului viitor, iar banii strânși din vânzări vor fi donați.

În momentul de față, Ducii de Sussex locuiesc în Statele Unite ale Americii, în California, unde au pus bazele fundației caritabile Archewell. De asemenea, cei doi au lansat împreună cu Oprah Winfrey un serial pentru Apple TV +.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton