Cum a devenit Inna cântăreață și de ce a fost la un pas să renunțe la muzică: „Mama era cântăreață de muzică populară, cântam în corul bisericii”. Cum a afectat-o moartea bunicii / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

De-a lungul timpului, mulți au fost curioși să afle cum a devenit Inna cântăreață. În prezent, se numără printre artiștii de top din întreaga lume, piesele ei având mare succes la public. Puțini știu, însă, că drumul către faimă nu a fost deloc unul ușor. La un moment dat, chiar la începuturile sale, iubita lui Deliric a fost la un pas să renunțe la muzică. Vedeta ne-a spus motivul, dar și cum a afectat-o moartea bunicii ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

INNA, ești în topul celor mai iubite artiste din România și nu numai, iar melodiile tale fac furori în toată lumea. Succesul tău a escaladat odată cu piesa „Hot, lansată în 2008. Ai crezut vreodată că vei ajunge atât de sus? Ce te-a ambiționat să lupți pentru visul tău, în ciuda greutăților întâmpinate?

Nu aș fi crezut vreodată că voi ajunge aici, pentru că, recunosc, nu am îndrăznit să visez atât de sus: că voi avea piese cunoscute la nivel internațional, că voi ajunge pe scene din atâtea colțuri ale lumii, că voi avea colaborări cu artiști de top cunoscuți atât din România, cât și internațional, că voi fi semnată la case de discuri precum Atlantic Records sau ROC Nation (casa de discuri a lui Jay-Z). Ce a fost esențial pe acest drum al meu e că i-am avut mereu alături de mine pe Lucian și echipa mea de la Global Records, oameni pasionați, ambițioși, muncitori, visători și convinși că nu există limite atunci când iubești ceea ce faci.

inna-2-1inna-2-1

Citește și: Cum gestionează Inna gelozia în relația cu Deliric și cum se înțelege cu părinții lui: „Atenția la care suntem expuși…' / EXCLUSIV

Citește și: Inna, primele declarații despre nunta cu Deliric, după ce a fost cerută în căsătorie. Vor să-și mărească familia: „Îl văd tatăl copiilor mei și da, ne dorim să devenim părinți' / EXCLUSIV

Citește și: Paris Hilton a postat primele imagini cu fiul ei, născut de o mamă surogat: „Suntem atât de mândri'. Ce nume special a ales pentru el

Citește și: Emilia Popescu a rămas fără emisiunea de la TVR: „Viața merge înainte!”

Cum a devenit Inna cântăreață și de ce a fost la un pas să renunțe la muzică

Ce compromisuri ai făcut pentru celebritate?

Mai puțin timp liber, mai puțin timp petrecut cu oamenii dragi mie, inclusiv am pierdut momente speciale din viețile lor, pentru că trebuia să plec în turneu.

Cine ți-a fost cel mai mare sprijin în drumul tău către faimă? Bănuiesc că părinții tăi au făcut numeroase sacrificii pentru a te susține, cel puțin când erai copil.

Familia mea a fost întotdeauna sprijin necondiționat în tot ceea ce mi-am dorit să fac, au avut încredere în mine și mi-au susținut visurile. Și, bineînțeles, Lucian, managerul meu, cel care m-a făcut să mă autodepășesc și să visez tot mai măreț. Alături de el și de echipa de la Global Records, casa mea de discuri și echipa mea, construim în fiecare zi și nu ne oprim.

Cum și când ți-ai dat seama, mai exact, că vrei să devii cântăreață? Dacă nu ai fi putut urma această cale, te-ai fi văzut activând în alt domeniu?

Am crescut cu muzică în casă, mama era cântăreață de muzică populară, la fel și bunica mea, cântam în corul bisericii. Și pentru că părinții au văzut că mă atrage muzica, au decis că ar fi bine să iau lecții de canto. Apoi, am început să merg la festivaluri și concursuri și, pentru că lucrurile nu mergeau chiar cum mă așteptam, aproape că nu mă mai vedeam pe scenă, deși acesta era visul suprem. Atunci nu știam exact care era altă opțiune pentru mine, acum știu că mi-ar fi plăcut să fiu fotograf sau hairstilist.

Inna, îndurerată de moartea bunicii: „A fost un om minunat'

Pe lângă părinții tăi, ai avut o relație extraordinară și cu bunica ta. Știm că, din păcate, ai pierdut-o anul trecut, chiar în a doua zi de Crăciun, când tu te pregăteai să pleci din țară, pentru un concert în Malta. Condoleanțe… Cât de tare te-a afectat moartea ei? Ce a însemnat bunica pentru tine?

Mulțumesc! Bunica mea a fost un om minunat, cald, blând, cea mai bună bunică din lume care mi-a făcut viața mai frumoasă, de la care am învățat să fiu veselă și să mă bucur de prezent, de oamenii din viața mea. A fost un Crăciun trist, pentru că am pierdut-o, dar mă alină gândul că am fost atâția ani împreună, că am trăit momente frumoase, că s-a simțit iubită până la final.

Care sunt principalele valori pe care le-ai învățat de la părinți și bunici și pe care vrei să le insufli și tu, la rândul tău, copiilor tăi?

Să fiu un om bun, un om care îi respectă pe cei din jur, să muncesc pentru a-mi îndeplini visurile, să trăiesc viața intens, cu bucurie, să fiu punctuală.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Tibi Clenci, Andrei Via, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton