Prin ce greutăți a trecut Florin Chilian în copilărie, după ce a fost abandonat de tată: „Am trăit prin canale. Furam ca să avem ce mânca”

 Laciu Andreea
.

Prin ce greutăți a trecut Florin Chilian în copilărie, după ce a fost abandonat de tată. Florin Chilian și-a deschis sufletul în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”. Artistul în vârstă de 53 de ani are niște amintiri foarte dureroase din copilărie. A ajuns să trăiască în canale, să fure ca să aibă ce să mănânce și a trăit multe alte momente dramatice. Viața lui a fost dată peste cap în momentul în care tatăl său l-a abandonat. Nici relația cu mama lui nu a fost una extraordinară, căci femeia pleca uneori în lume cu lunile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prin ce greutăți a trecut Florin Chilian în copilărie, după ce a fost abandonat de tată. Era doar un bebeluș de nouă luni atunci când tatăl său a divorțat și l-a părăsit, fiind convins că nu este copilul lui. Așa a început coșmarul. Și-a reîntâlnit părintele abia în clasa a XII-a, iar atunci când se gândește la copilărie, prima senzație care îi vine în minte este cea de foame.

florin-chilian-1florin-chilian-1

Prin ce greutăți a trecut Florin Chilian în copilărie, după ce a fost abandonat de tată

A simțit cu adevărat foamea în copilărie, după ce tatăl l-a părăsit, iar mama pleca cu lunile de acasă. A fost nevoit să se descurce pe cont propriu, dar nu i-a fost deloc ușor.

„La 9 luni după ce m-am născut, tatăl meu a zis: „Vai, ce urât e. Nu-i al meu'. A divorțat… De acolo a început nebunia pentru că am trăit prin canalele de la Olimpia. La un moment dat unul din grupurile astea de interese din București, un avocat, m-a întrebat dacă știu să ajung la Olimpia din centrul vechi. Îi zic: „pe deasupra sau pe dedesubt?'. În copilărie am un singur cuvânt ce mă privește: foame'a povestit artistul în podcastul lui Adrian Artene, conform Click.ro.

Citește și: Dieta „criminală' prin care Florin Chilian a slăbit 13 kilograme în timp record. A consumat doar apă și cafea!

Citește și: Din ce bani trăiește Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu: „Nu am un loc de muncă stabil și nici nu caut”

Citește și: Cum arată acum Ana Maria Georgescu, artista care cânta „Ochii tăi'. Fosta iubită a lui Florin Chilian s-a măritat în secret  / A fost o mireasă superbă!

Citește și: Vasile Muraru a împlinit 66 de ani. Ce spune actorul despre familia lui: „Când ne certam, încercam să fac uz de…”

A fost „uitat” la internat

Când avea doar câțiva ani, a fost lăsat într-un internat, de unde a decis să fugă și s-a dus la bărbatul care era concubinul bunicii lui.

„La un moment dat mă dusesem la un cămin, internat din acela unde te lăsa câte o săptămână și de unde uita să mă ia, evident, și am fugit. Deci și acum am amintiri, cred că aveam vreo trei ani. Am păcălit-o pe educatoarea care săraca stătuse câteva ore pentru că ăștia nu mai ajungeau să mă ia de acolo.

Într-o sâmbătă, am fugit, am luat mașina, m-am dus la bunicul, este singurul om căruia îi spun bunicul, era un machedon bătrân care trăia cu bunica mea. Nu erau căsătoriți, nu era bunicul meu bun, dar era singurul om pe care l-am considerat „familie' cu adevărat vreodată.

La un moment dat am furat o tricicletă. Evident că nu puteam urca pe ea că eram cât masa, dar am împins-o până acasă. Am ajuns la bunicul. Evident că în cinci minute a apărut părintele cu copilul, era o fetiță, și i-a dat-o bunicul. Pe urmă dintr-un cuțit mi-a făcut o tricicletă', a mai spus Florin Chilian.

A furat mâncare ca să supraviețuiască

În perioadele în care mama pleca de acasă cu lunile, Florin Chilian a trebuit să fure mâncare și să cânte la metrou ca să supraviețuiască.

„Mergeam la alimentară unde se lăsau lăzile… Așteptam să adoarmă dacă era vreun paznic și furam de acolo… ca să avem ce mânca. Eram copii. Cu Sile am cântat în metrou. Când s-a deschis metroul, eu cu Sile am fost la inaugurare. Nu am mamă și n-am tată, dar sunt singur la părinți. Cântam pe la oameni, așa mi-am luat primul pulover, era cu șapte numere mai mari', a mai povestit Florin Chilian.

Sursă foto: Facebook, captură Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton