Romanița Iovan dă vina pe autorități, la 9 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Vedeta își lasă fiul să-i facă dreptate pilotului: „Să decidă el dacă va deschide vreun proces”

 Radulescu Ruxandra
.

Romanița Iovan dă vina pe autorități, la 9 ani de la moartea lui Adrian Iovan. De curând, Romanița Iovan și fiul ei, Albert, l-au omagiat pe Adrian Iovan, printr-un traseu în Munții Apuseni. Vedeta și fiul ei au mers, alături de câțiva prieteni, la locul unde avionul pilotului s-a prăbușit în 2014. Fiul Romaniței și a regretatului Adrian Iovan ar putea să deschidă proces autorităților pentru, spune vedeta, a-i face dreptate tatălui său. Iată ce părere are vedeta despre acest aspect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan dă vina pe autorități, la 9 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Acum ceva timp, Romanița Iovan și fiul ei și al regretatului, Adrian Iovan, l-au comemorat pe pilot, în Munții Apuseni, așa cum obișnuiesc în fiecare an, de la tragedia din 2014. Fosta soție și fiul lui Adrian Iovan au fost însoțiți pe traseu de prieteni apropiați și alte persoane care au dorit să prezinte un omagiu. Romanița consideră că autoritățile ar fi dat dovadă de lipsă de profesionalism și că vinovații pentru moartea pilotului nu ar fi fost încă trași la răspundere. Albert, fiul lui Adrian Iovan, ar avea dreptul să deschidă proces pentru elucidarea acestui subiect. Romanița Iovan a comentat această posibilitate.

romanita-iovan-1romanita-iovan-1

Romanița Iovan dă vina pe autorități, la 9 ani de la moartea lui Adrian Iovan

Pentru Romanița Iovan și fiul ei, Albert, luna ianuarie a fost una extrem de dificilă, deoarece și-au adus aminte de tragedia din Munții Apuseni, în care și-au pierdut viața Adrian Iovan si studenta la Medicina Aura Ion.

Vedeta a încercat în nenumărate rânduri să găsească repsonsabilii pentru moartea lui Iovan, însă este de părere că autoritățile ar fi încercat mușamalizarea cazului. Vedeta lasă la atitudinea fiului dacă vrea să deschidă proces, mai târziu, după împlinirea vârstei de 18 ani.

Citește și Romanița Iovan și fiul ei, omagiu emoționant pentru Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului: „Își dorește să facă ceva pentru tatăl lui'

Citește și: Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda:„Mă ocup și de…

„Tragedia însăși care are o rezonanță extraordinară în sufletele familiei și ale prietenilor lui, asta e esența demersurilor noastre. E o tragedie ce s-a întâmplat din motive lesne de înțeles și din păcate multe dintre ele țin de profesionalism, omenie și de grijă față de om, într-o societate nepregătită pentru orice. De aceea marcăm acel moment acolo unde Adrian și-a dat ultima suflare. Acolo murim de frig, în secolul XXI. Aceasta își pune amprenta asupra unei colectivități care mai are încă suflet, ceea ce acum e o categorie rară.

Cu cât trece timpul, realizez că a fost neputință și rea-voință. Albert nu știu ce va face, când va fi major, îl las să decidă dacă va deschide vreun proces. Dar știți cum e treaba cu lupta cu morile de vânt. „, a declarat Romanița Iovan, pentru Impact.

Romanița Iovan: „Nu e nimic întâmplător”

Drumul ce duce la locul accidentului a fost asfaltat și poartp numele pilotului Adrian Iovan, care a pierit în tragedia aviatică din Munții Apuseni. Romanița este impresionată de faptul că în fiecare an se adună și mai multe persoane care pornsc în Munții Apuseni pentru a-l comemora pe Iovan.

„Drumul asfaltat a fost construit recent și îi poartă numele. Totul e legat de acest eveniment tragic. Și mulți au această pornire pentru că gândesc sănătos.

Nu e nimic întâmplător. Chiar sunt niște sentimente legate strict de acea tragedie, de faptul că Adrian a murit de frig. E bine ca atunci când cineva moare, să-i păstrezi memoria colectivă, cât mai mult, atunci îi faci și lui bine. Iar cine are suflet, are sentimentul că și lui își face bine. Suntem un colectiv compact.

În fiecare an, mai apare câte cel puțin o persoană care-și manifesă dorința de a merge cu noi. Moții de aici sunt niște oameni extraordinari', a adăugat aceasta, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton