Cu ce se ocupă văduva lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului. Marcela Avram a renunțat la scenă

 Ifrim Georgiana
.

Cu ce se ocupă văduva lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului. În data de 19 decembrie 2013, comediantul s-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani. Actorul a trăit timp de 25 de ani cu Marcela Avram, cea de-a cincea soție a sa. Iată cu ce se ocupă aceasta de la pierderea soțului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nae Lazarescu, vedeta Teatrului de Revista „Constantin Tanase', a murit la vârsta de 72 de ani. Actorul a fost jelit de vaduva sa, actrita Marcela Avram, cei doi fiind parteneri de viață pentru un sfert de veac. Comediantul a fost căsătorit de 5 ori și are un singur copil, pe Simona. Căsnicia cu Marcela Avram a fost cea mai lungă, actorul mărturisind, în urmă cu mulți ani, că regretă faptul că nu au devenit părinți. După decesul acestuia, actrița a refuzat să mai urce pe scenă.

nae-1nae-1

Cu ce se ocupă văduva lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului. Marcela Avram a suferit enorm după moartea soțului ei și nu a mai figurat în echipa de actori ai Teatrului „Constantin Tanase'.

Citește și: Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă

Citește și: Irisha, apariție wow în sacou și fără sutien, la VIVA! Influencers Party 2022.O ținută demnă se Fashion Week

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc cu contract prenupțial:”Nu o să fie nimic de împărțit”

Citește și: Andreea Tonciu a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu ea:„M-am văzut desfigurată'

Cu ce se ocupă văduva lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului

După ce a renunțat la scenă, Marcela Avram a preluat funcția de șef serviciu organizare în cadrul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase' din București. De pe urma acestei activități, actrița căștigă puțin peste 4300 de lei lunar.

Conform declarației de avere, aceasta este proprietara a două apartamente în București și unul în Focșani. Mai mult, aceasta deține 25% dintr-un imobil din Capitală, restul fiind deținut de singura fiică a lui Nae Lăzărescu, potrivit fanatik.ro.

Se pare că relația dintre Marceva Avram și fiica comediantului a fost dintotdeauna tensionată. Mai mult, cele două ar fi fost implicate într-un lung proces pe chestiunea moștenirii. În cele din urmă, Simona, fiica lui Nae Lăzărescu, a ajuns să dețină trei sferturi din apartamentul din Capitală.

Ce spunea Nae Lăzărescu despre soția sa

Nae Lăzărescu și Marcela Avram au fost colegi de scenă şi de multe ori a apărut împreună în cupletele cu Vasile Muraru. Ultima dorință a actorului a fost aceea de a fi înmormântat la Focșani, orașul natal al soției sale.

Devastată de disparițai soșului ei, Marcela Avram a preferat să renunțe la cariera teatrală și a le-a cerut celor din conducerea teatrului să o relocheze. De atunci, aceasta a refuzat să mai facă alte comentarii și declarații, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

„Cu a cincea nevasta sunt însurat de 25 de ani. Soția mea este o moldoveancă frumoasă, Marcela Avram, colegă de breasla de-a noastră. Este și mult mai mică decât mine, are cu 27 de ani mai puțin', a susținut Nae Lăzărescu, înainte să moară.

Sursa foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton