Berna de la Puterea Dragostei a fost amenințată cu moartea: "Viața mea și a iubitului meu este în pericol"

 Dumitrache Laura
.

Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut prin momente de groază. Blondina și iubitul ei au fost amenințați cu moartea și se tem pentru viața lor. Vedeta a anunțat că va apela la ajutorul autorităților. Tânăra a povestit cum a avut loc totul și susține că fostul iubit s-ar afla în spatele mesajelor de amenințare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Berna de la Puterea Dragostei se teme pentru viața ei după ce a fost amenințată cu moartea. Vedeta și-a întâlnit sufletul pereche și credea că de acum încolo se poate bucura de o viață liniștită alături de partenerul ei. Totuși, frumoasa blondină nu are pace, deoarece trecutul o urmărește.

bernaberna

Berna este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta a primit un mesaj care a speriat-o. Un internaut anonim i-a trimis un mesaj amenințător, care a făcut-o pe fosta concurentă să se teamă pentru viața sa.

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este și cum arată:„Sunt foarte îndrăgostită'

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador:”Ne-am apropiat, mi-a plăcut…”

Citește și: Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei:„Mamă mândră!'

Citește și: Ruxi Opulenta, momente de panică la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Dacă îmi cade aia în cap?”

Berna de la Puterea Dragostei a fost amenințată cu moartea

Berba de la Puterea Dragostei, sezon 2, a trăit momente de groază. Vedeta a primit mesaje de amenințare pe rețelele de socializare, motiv pentru care se teme pentru viața sa. Vedeta la Kanal D și-a găsit sufletul pereche și credea că va avea o viață liniștită alături de noul său partener, dar lucrurile s-au schimbat. Berna a mărturisit că se teme pentru viața ei după ce a primit un mesaj de amenințare de la un internaut.

” Stătem liniștită pe balcon, puneam story-uri și dintr-o dată, am văzut de la o persoană acel mesaj care mi s-a părut foarte dubios.Eu automat l-am postat pentru că așa mi se pare corect. Este foarte urât ceea ce s-a întâmplat. M-a amenințat„, a declarat Berna, la un post TV.

Berna vrea să depună plângere la Poliție

Frumoasa blondină este conștientă că situația nu este o glumă și vrea să ceară ajutorul autorităților. Mai mult, Berna vrea să depună plângere și se gândește să ceară un ordin de protecție. Vedeta susține că în spatele acestor amenințări ar putea fi fostul ei iubit.

” M-am gândit să merg la poliție și să depun plângere, dar și să cer un ordin de restricție. Îmi este teamă. Este viață mea pusă în pericol, dar și viață iubitului meu. Nu e normal„, a mai spus fosta concurentă de la 'Puterea Dragostei'.

Berna a fost logodită cu Philip

Berna și Philip s-au cunoscut în interiorul casei Puterea Dragostei, iar la scurt timp au decis să se logodească. Iubirea lor nu a durat mult, iar cei doi s-au despărțit. Ulterior, blondina s-a iubit cu Radu, dar nici relația cu el nu a durat prea mult. Fosta concurentă de la Kanal D se gândește că fostul ei iubit ar fi în spatelor acestor amenințări îngrozitoare.

'Eu cred că este vorba despre fostul meu iubit. Nu este prima dată când sunt amenințată de el. Ne-am despărțit acum 2 ani. În timpul relației a fost normal. Însă, acum nu știu de ce se întâmplă așa ceva„, a mai adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton