Andreea Doinea, actrița din serialul „Strada Speranței”, s-a născut într-o familie de preoți: „Mi-au fost transmise anumite credințe”

 Borcilă Andreea
.

Andreea Doinea, confesiuni emoționante din viața personală.  Actrița din serialul „Strada Speranței', marca Kanal D, are o poveste impresionantă, atât în producția românească unde joacă rolul doamnei Coca Matache, cât și în viața de zi cu zi. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Doinea apare în cel mai nou serial de la Kanal D, Strada Speranței, care se difuzează în fiecare weekend, de la 20.00. Vedeta a făcut, recent, câteva dezvăluiri neașteptate, având totodată o poveste de viață despre care fanii știu prea puțin. Actrița joacă rolul unei doamne pe nume Coca Matache, cu care se aseamănă din anumite puncte de vedere. 

andreea-doinea-3andreea-doinea-3

Andreea Doinea este actrița care interpretează personajul Coca Matache, din serialul „Strada Speranței'. Producția românească se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00. Vedeta are o poveste de viață impresionantă nu doar în serial, ci și în realitate. 

Citește și: Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru serialul Strada Speranței:”Când m-au sunat din echipa de producție…”

Citește și: Jojo – Cătălina Grama, despre rolul său din serialul „Strada Speranței' de la Kanal D:„Am jucat multe fete de oraș, dar…'

Citește și: De ce a lipsit Cabral de la botezul fiului Adelei Popescu:'M-am supărat'

Citește și: Nicole Cherry își botează fetița și se mărită, azi:„Avem 300 de invitați'

Andreea Doinea, actrița din serialul „Strada Speranței', s-a născut într-o familie de preoți

Până la vârsta de 40 de ani, cât are acum, actrița a acumulat experiență atât profesională, cât și de viață. Andreea Doinea s-a născut în Slatina, a absolvit Facultatea de Arte, secția Actorie. Totodată, a debutat în 2001 în serialul La bloc, unde a avut un rol micuț. Ea a apărut inclusiv în serialul Vacanța Mare, tot la Kanal D. 

Debutul în cinematografie a urmat trei ani mai târziu, în 2004, în filmul „Orient Express'. Actrița a jucat în multe telenovele, alte seriale, show-uri de comedie, dar și în filme artistice. Când era mică își dorea să devină actriță sau psiholog. Cu primii bani câștigați le-a cumpărat cadouri celor dragi și un set de tacâmuri pentru ea. Pasiunile sale sunt pictura, muzica și călăria. 

„Sunt din neam de preoți; bunicul meu, fratele său, străbunicul și fratele străbunicului au fost preoți … Și mi-au fost transmise anumite credințe, o anumită educație. Pun preț pe valorile umane, ale familiei și consider că totul pleacă de la credință în Dumnezeu! Cred că respectând cele Zece Porunci, poți să ai o viață frumoasă, decentă pentru tine și pentru cei din jurul tău.', spune actrița, potrivit Libertatea.ro

Andreea Doina, despre personajul pe care îl interpretează în noul serial 

În serialul de comedie urbană „Strada Speranței', Andreea Doinea o interpretează pe Coca Matache, o femeie în vârstă de 34 de ani, casnică, soția lui Nelu Matache, interpretat de Sorin Pârcălab. Actrița spune că a găsit punți comune cu personajul pe care îl interpreteză în această producție: „Coca se zbate să își țină familia și pe cei dragi tot timpul aproape, este împăciuitoare cu toți de lângă ea, și acesta este un aspect în care mă regăsesc', a menționat actrița.

Coca Matache este absolventă de psihologie, nu are copii și își petrece toată ziua în bucătărie, gătind pentru întreaga familie. Grija ei cea mai mare este s-o îngrijească pe bunica Anghelina, interpretată de Aristiţa Oprea. în casa căreia s-a născut, a crescut și unde acum locuiește împreună cu soțul ei, ghinionistul Nelu Matache, potrivit sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton