Ștefan Stan, despre cel mai greu moment pe scenă: "Toate concertele de atunci au fost jale"

 Dumitrache Laura
.

Ștefan Stan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Artistul a câștigat primul sezon al emisiunii Vocea României, având mare succes în cariera muzicală. Recent, cântărețul a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe scenă. Moartea mamei sale a fost un moment pe care Ștefan a fost nevoit să îl înfrunte pe scenă, în fața a mii de oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan se bucură de o carieră de succes în muzica românească. Artistul le-a câștigat simpatia a mii de români, iar oamenii se strâng în număr mare la concertele sale. Cu toate acestea, artistul a avut parte de momente dificile pe scenă. Vedeta a traversat un moment greu atunci când mama s-a stins din viață.

stefan stanstefan stan

În prezent, Ștefan Stan este un bărbat împlinit, având alături de el o femeie minunată. Artistul formează o familie minunată alături de Simona, mama fiicelor sale. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară anul trecut. Ștefan este fericit alături de familia lui, deși soția lui a plecat împreună cu fiicele lor în Germania.

Citește și: De ce a ales Ștefan Stan ca soția și fiicele lui să plece definitiv din țară:„România nu este ceea ce trebuie'

Citește și:Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui:'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'

Citește și:Ramona Olaru a povestit cum a cerut-o Cătălin Cazacu de soție:”A început să plângă”

Citește și:Vasile Ceterașu a ajuns de urgență la spital, după ce a cântat la o nuntă:„E un episod acut care poate indica…'

Ștefan Stan face dezvăluiri despre cel mai greu moment pe scenă

Ștefan Stan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Deși are o carieră de succes în lumea muzicii, cântărețul a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani. Ștefan a povestit în emisiunea online moderată de Alexandra Ungureanu că moartea mamei sale a fost un moment extrem fe greu. Acesta a fost nevoit să anuleze mai multe evenimente, iar cele la care a participat nu a fost deloc mândru de prestația sa.

Cel mai greu moment pe scenă a fost când a plecat mama mea! Am avut concerte la Buzău, mi-am cerut scuze autorităților, nu a știut nimeni ce se întâmplă. A fost jalnic, la modul cel mai serios.După Buzău a mai fost Codlea, la fel m-au înțeles acolo și într-un alt oraș, nu-l mai știu. Nu plecase mama încă, erau zilele acelea acolo aproape.(…)Toate concertele de atunci au fost jale. Mă cert pe mine de foarte multe ori, încerc să fac lucruri. Se întâmplă momentele astea, eu nu dau vina nici pe cască. Pianistul meu m-a ajutat cel mai mult, Tavi mă ghidează, bine el are experiență a cântat cu Ducu Bertzi, cu mulți artiști, a dezvăluit Ștefan Stan.

Secretul relației dintre Ștefan Stan și soția lui

Ștefan Stan formează un cuplu cu Simona, femeia alături de care are două fiice. Artistul a vorbit despre relația pe care o are cu partenera sa, declarând că nu ar trebuie să existe gelozie și nici lipsă de respect într-o poveste de dragoste.

„Simona mă înțelege cel mai bine. Vorbim orice și când ne certăm ne spunem orice, dar nu punem la suflet. Nu sunt lipsit de respect, în familia mea nu există lipsă de respect. Dacă ne certăm, ne certăm la un nivel, elevat, în așa fel în cât dacă cineva citește conversațiile noastre să nu știe că ne certăm”, a explicat Ștefan Stan.

Ștefan Stan: „Trebuie să te comporți ca la prima întâlnire”

Artistul are o relație frumoasă alături de Simona. Anul trecut, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Cântărețul este de părere că un bărbat trebuie să se comporte cu partenera sa ca la prima întâlnire, iar respectul să existe mereu.

Trebuie să te comporți cum te-ai comportat la prima întâlnire!(…) Așa funcționează relația extraordinar de bine(…) Ziceam de respect, respectul este atunci când te porți ca la prima întâlnire.(…) Iubirea fără încredere nu există”a  mai spus cântărețul.

Sursa foto: Captura video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton