Giani Kiriță și Cristi Mitrea, scandal monstru la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Vii ca fatălăul la mine..."

 Raiciu Adriana
.

Giani Kiriță și Cristi Mitrea, scandal monstru la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. După scandalul fetelor, a venit și rândul băieților să-și arunce cuvinte dure. Astfel, Giani Kiriță și Cristi Mitrea au fost protagoniștii unui scandal monstru, în ediția de marți seara de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Giani Kiriță și Cristi Mitrea, scandal monstru la Sunt celebru, scoate-mă de aici! După ce Ruxi și Bia Khalifa au fost protagonistele unui scandal monstru, a venit și rândul băieților să-și arunce cuvinte dure. În ediția de aseară de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Giani Kiriță a unit echipa și a încercat să afle motivul pentru care Mitrea se comportă într-un mod nepotrivit cu ceilalți coechipieri.

mitrea-giani-kiritamitrea-giani-kirita

Discuția, însă, a escaladat, iar cei doi concurenți au început să-și arunce cuvinte extrem de dure și au scos la suprafață lucruri neștiute. Iată cum a decurs dialogul între Giani Kiriță și Cristi Mitrea!

Citește și: Anisia Gafton și Mara Bănică, clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Au stat închise cu tarantule, șobolani și șerpi:„Băi, dar ăsta vine în gura mea?!’

Citește și: Tania Popa, la un pas să facă atac de panică, în timpul unei probe, la Sunt celebru, scoate-mă de aici:’Singura mare problemă…’

Citește și: Cove revine la TV cu o nouă emisiune la Prima TV:’Este prima oară când prezint un astfel de format’

Citește și: Marina Voica a împlinit 86 de ani! Cum se menține artista în formă:'Asta este viața, trebuie s-o duc cu cinste'

Giani Kiriță și Cristi Mitrea, scandal monstru la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Tensiunea a atins cote maxime în ediția de marți seară, 6 septembrie, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. După ce Giani Kiriță a strâns pe toată lumea și a decis să aibă o discuție amicală cu Mitrea, luptătorul a răbufnit.

Cristi Mitrea nu a rămas deloc impresionant de gestul făcut de colegul de echipă și chiar a ținut să-l taxeze dur pentru faptul că nu a avut curajul să vină singur la el, ca să discute ca între bărbați.

'- Acest Michael Jackson de junglă a considerat că are nevoie de o mini „armată din asta, în frustrările lui maxime, și a convocat o ședință din asta de bloc. Este mult pana la prietenie cu mine. Nu suntem prieteni. Ne cunoaștem, dar în 5 zile nu putem sa fim prieteni. Nu există ideea de prietenie între noi.

-Tu nu o să fii niciodată în anturajul meu. Nu avem nimic în comun. Cristi, tu nu prea vrei să faci parte din grupul nostru și vrem să aflăm problemele tale. Dacă putem să ajutăm sau facem noi ceva greșit. Te descurci de minune. Sincer, cu ce am greșit?

-Știi foarte bine cu ce ai greșit. Comportamentul tău e greșit. Voi vedeți-vă de treabă, că nu suntem la ședință cu părinții, sunteți nebuni la cap? Vii ca fătălăul la mine cu mini armata ta de minioni și vrei răspunsuriDacă în mintea ta ai impresia ca ești lider, lucrurile se explică altfel. Trebuie să vorbești călduros, trebuia să spui 'mulțumesc', 'te rog'. Faptul că nu-ți dai seama că ești un meltean și că vorbești cum vorbești, că nu ai bun simț, că nu ai cei 7 ani de acasă și faptul că nu realizezi pe unii îi deranjează lucrul ăsta și nu știi să o îndrepți, astea sunt lucruri care ma fac să nu vreau să te am în preajma mea. Nu am de ce să te accept. Dacă ești bărbat vii și mă iei de mână și mergem să reglăm lucrurile.

-Da, sunt bărbat.

-Nu, nu ești bărbat pentru că ai fost ipocrit.

-Frate, aici nu e despre bătaie. Am înțeles, ești bun pe lupte, dar aici e altceva. Hai să ne calmăm puțin! Eu reușesc să fiu calm aici pentru că am un obiectiv. E foarte greu formatul și nu am venit să mă cert.

Încerc să-mi păstrez calmul pentu că eu am un obiectiv aici. Obiectivul meu nu este să mă cert și să-mi consum energiile pe nimic', a încheiat Giani Kiriță.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton