Cu ce se ocupa mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei

 Oana Pantazi
.

Iulia, tânăra care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei, a impresionat și, în egală măsură indignat o țară întreagă, cu atât mai mult cu cât nu se știu încă motivele care au împins-o la un asemenea gest extrem. Iată cu ce se ocupa Iulia și care era, de fapt, profesia ei de bază!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Avea 32 de ani și era o femeie superbă, însă în memoria colectivă Iulia va rămâne mereu ca tânăra care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei… Asta deși viața ei personală părea să intre din nou pe un făgaș bun – ea și fostul soț urmau să se recăsătorească. Mai mult, Iulia era o tânără inteligentă, care, o vreme, a avut și o afacere personală

62257400-162257400-1

Cu ce se ocupa tânăra care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei

Povestea Iuliei a șocat ieri o țară întreagă, fiindcă e greu de înțeles cum a putut o mamă să se arunce de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara cu cei doi copii ai ei, în vârstă de 3 și 6 ani de mână. Teoretic, tânăra avea toate șansele pentru a reuși în viață. Frumoasă și deșteaptă, absolventă de Psihologie, tânăra a deținut la un moment dat un business online în domeniul vestimentar, conform Fanatik.ro.

Citește și: Ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii: „Mi s-a părut foarte tristă”

Citește și: Alina Sorescu confirmă divorțul de Alexandru Ciucu: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Citește și: Imagini tulburătoare într-un spital din Ucraina:doi tineri au făcut dansul mirilor după ce mireasa a rămas fără picioare de la o mină rusească

În 2015, Iulia a decis să închidă magazinul, cu toate că site-ul pe care își comercializa produsele avea deja notorietate în rândul clienților. Conform sursei citate și fostul soț al Iuliei era implicat în afaceri, acesta deținând un business în domeniul restaurantelor. Cu toate că societatea comercială e activă și azi, Alexandru nu a mai avut încasări încă din anul 2011.

De asemenea, fostul soț al Iuliei era asociat și într-o firmă de construcții alături de alte două persoane, dar societatea nu își mai declarase bilanțul din 2018. În luna martie a anului trecut, numele lui apărea pe o listă ANAF cu o somație în vederea executării silite.

Când urma Iulia să se recăsătorească

Paradoxal, tânăra care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei nu avea profilul unei sinucigașe. Ea obișnuia să pozeze într-o mamă-model, femeie de succes și nimic nu ducea spre acest deznodământ teribil. Nu este exclus însă ca depresia în care se afla să-i fi fost provocată de probleme sentimentale.

Deși era divorțată de tatăl copiilor, Iulia decisese să își refacă viața, ea și Alexandru urmând să se recăsătorească. Cei doi au semnat, pe 19 aprilie o declarație de căsătorie la Serviciul de Stare Civilă din cadrul Primăriei Timișoara. Legea spune însă că respectivul act de depune cu 10 zile înainte de oficierea căsătoriei – cu excepția unor situații speciale, în care aceasta se poate amâna sau devansa pentru o perioadă scurtă -, așadar Iulia și Alex ar fi trebuit să se recăsătorească vineri, pe 29 aprilie.

Bărbatul se afla în Austria însă la momentul tragediei, după aflarea tragicei vești anunțând că va reveni în țară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton