Alin Oprea și iubita lui, Medana, au împlinit 3 ani de relație. Cum au sărbătorit

 Miniosu Alexandra
.

Alin Oprea și iubita lui, Medana, au împlinit 3 ani de relație. Iar cum un astfel de eveniment nu putea să treacă neobservat, cei doi au sărbătorit într-un mare fel. Artistul și partenera lui și-au făcut bagajele și au plecat împreună într-o vacanță de vis. Aceștia au decis să se bucure din plin unul de celălalt într-o destinație exotică, perfectă pentru îndrăgostiți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 1 Mai, Alin Oprea și iubita lui, Medana, au împlinit 3 ani de relație. În ciuda gurile rele, care nu le dădeau prea multe șanse la început, aceștia demonstrează cu fiecare ocazie că dragostea lor e una reală și puternică. De curând, solistul trupei Talisman și partenera lui au hotărât să se relaxeze împreună într-o vacanță de neuitat, într-un loc exotic.

alin-oprea-vacanta-medana-11alin-oprea-vacanta-medana-11

Așadar, Alin Oprea și iubita lui, Medana, au aniversat împlinirea celor 3 ani de relație într-un mod inedit. Îndrăgostiții nu au stat pe gânduri, iar, după ce și-au făcut bagejele, au plecat împreună pe meleaguri străine, într-o locație exotică. Drept dovadă stau chiar imaginile postate de cei doi în mediul online, apreciate de sute de internauți.

Citește și: Când fac nunta Alin Oprea și iubita lui, Medana.Și-au ales deja nașii

Citește și: Ce relație are Alin Oprea cu fiii iubitei sale. Artistul a fost renegat de propriii copii:„Eu m-am trezit în…'

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit

Citește și: Alina Sorescu confirmă divorțul de Alexandru Ciucu:”Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Alin Oprea și iubita lui, Medana, au împlinit 3 ani de relație

În toate imaginile postate pe rețelele de socializare, Alin Oprea și Medana sunt foarte apropiați. Aceștia nu ezită să-și împărtășească gesturile de tandrețe în public, afișându-se mai mereu îmbrățișați sau ținându-se de mână. Au realizat chiar și un shooting în apa mării, în care ea poartă costum de baie, iar el își etalează mușchii.

Potrivit spuselor lui Alin Oprea, decizia de a sărbători 3 ani de relație peste hotare a fost luată de comun acord. Au ales un loc exotic, pentru a se bucura căldura soarelui, de briza mării și gastronomia mediteraneeană.

„Pe data de 1 Mai celebrăm aniversarea celor trei ani de relație. O perioadă intensă și atât de frumoasă, în ciuda tuturor provocărilor și încercărilor prin care am trecut.

Fiind un moment important pentru noi, am decis, de comun acord, să îl sărbătorim într-un cadru exotic pentru a ne bucura de căldura soarelui, de briza mării și gastronomia mediteraneeană', a spus Alin Oprea pentru Click!.

„După ce te arzi, sufli și în iaurt'

Alin Oprea a recunoscut că iubita lui e o femeie foarte admirată. Întrebat cum gestionează el acest aspect, acesta a mărturisit că i-a fost mai dificil la începutul relației.

„Ai dreptate! Ai intuit foarte bine. La începutul relației l-am gestionat destul de dificil. După ce te arzi, sufli și în iaurt.' Acum însă gestionez totul mult mai ușor, pentru că după atâta timp de relație, o cunosc foarte bine și nu mi-a dat niciodată nici cel mai mic motiv de îndoială.

Din fericire, Medana este o femeie atât loială cât și devotată, relația noastră fiind bazată pe încredere reciprocă, respect și o transparență totală, mai ales că noi suntem împreună peste tot', a explicat el.

Ce planuri au Alin Oprea și Medana pentru vara aceasta

Alin Oprea și partenera lui, Medana, își doresc să mai bifeze și alte destinații, însă nu cred că vor reuși vara aceasta, pentru că programul lui de evenimente e foarte încărcat.

„Legat de destinațiile pe care dorim să le vedem, ele sunt foarte multe. Nu cred însă că vom reuși vara aceasta, programul meu de evenimente fiind unul foarte încărcat până în toamnă', a conchis el.

Alin Oprea și fosta soție, Larisa, divorț cu scandal

Alin Oprea și fosta soție, Larisa, au divorțat cu scandal. Cei doi și-au spus „adio' în 2021, după 22 de ani de căsnicie. La momentul despărțirii oficiale, aceștia și-au făcut diverse reproșuri în spațiul public. S-au acuzat că s-au înşelat reciproc, dar şi de violenţă, mai scrie sursa citată.

„Am fost numită vrăjitoare, am fost Hitler, sunt cea mai violentă persoană. Astea sunt declarațiile lui. Nu regret această căsătorie, pentru că nu aș fi avut acești copiii. O să trăiesc în continuare pentru ei. Eu am simțit de mult că mă înșela.

Răspunsul lui a fost mereu că sunt un sfânt și nu-mi înșel familia mea. A zis că l-am înșelat cu doi, nouă bărbați. Și-a înregistrat și propriul copil. Nu a avut o discuție normală cu acești copiii niciodată', spunea fosta soție a lui Alin Oprea în 2021.

Alin Oprea și fosta lui soție au împreună doi copii, pe Melissa şi Adrian. În urma unui partaj dur, aceștia ar fi rămas cu casa şi averea strânsă de cântăreț, de-a lungul carierei lui. Solistul de la Talisman a susținut că a rămas fără nimic după divorț, însă, spune el, noua iubită l-a ajutat să treacă peste momentele dificile.

„În prima etapă a fost un șoc, trebuia să existe o formă de respect pentru ce făcusem până atunci. Dar m-am ridicat din căderea asta. Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea. Din experiențele dure ale vieții înveți mult mai mult.

Nu-mi reproșez nimic. În fiecare moment al vieții mele am făcut ce am putut mai bine la acel moment. Niciodată nu m-am pus pe mine pe primul loc. Mă pun acum, pentru că am cunoscut-o pe Medana. A reușit să mă facă să mă simt din nou important', a spunea artistul, după divorțul de Larisa.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton