Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman: "A trebuit să o internez"

 Raiciu Adriana
.

Mioara Roman are noi probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Oana Roman a anunțat că mama ei a fost internată, întrucât nu se simțea deloc bine. Iată cum se simte în aceste momente fosta soție a lui Petre Roman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman nu se simte deloc bine în această perioadă, așa că a ajuns din nou pe mâna medicilor. Pe contul său de socializare, Oana Roman a spus că a fost nevoită să o interneze de urgență pe mama ei, dar a oferit și primele detalii despre starea ei de sănătate.

mioara-roman-2-1024×576-1mioara-roman-2-1024×576-1

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată din nou:„Nu mai vrea să stea în spital’

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ultima internare în spital:'A avut o perioadă grea…'

Citește și: Amalia Bellantoni, atac la Mirela Vaida, după scandalul din platoul Acces Direct:'E convinsă că vreau să îi iau locul'

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii.Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman

Oana Roman, în vârstă de 82 de ani, se confruntă cu noi probleme de sănătate. Oana Roman a scris pe contul său de socializare că a trebuit să o interneze pe aceasta pentru niște analize mai amănunțite, întrucât nu se simțea prea bine.

De data aceasta, vedeta mers cu cea care i-a dat viață la spitalul Colentina din Capitală, unde are mare încrede că medicii își vor da tot interesul pentru a o trata.

'Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala', a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Totodată, în urmă cu doar câteva săptămâni, vedeta spunea că mama ei a început să se simtă din ce în ce mai bine, deși recunoaște că a avut parte de o perioadă destul de grea. Își urmează tratmentul și încearcă să o viziteze ori de câte ori poate.

'Mama este bine, a avut și ea o perioadă grea, dar s-a recuperat și este ok. Mai ales acum când eu nu mă simt așa în formă sunt foarte liniștită să știu că este bine și îngrijită. Merg des la ea și aștept să vină vremea un pic mai caldă ca să pot ieși cu ea la terasa', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

sursă foto- Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton