Post Malone va deveni tată pentru prima oară. Rapperul nu a apărut deloc în public cu iubita lui

 Borcilă Andreea
.

Rapperul Post Malone va deveni tată, pentru prima oară, la 26 de ani. Artistul, cunoscut la nivel internațional, a făcut recent marele anunț pentru presa americană. Cântărețul a ținut-o însă departe pe iubita lui de ochii curioșilor, fără să-i dezvăluie identitatea. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Austin Richard Post, pe numele lui real, este un rapper, cântăreț și compozitor din America, adoptând o combinație din mai multe genuri muzicale, printre care trap, pop, hip hop, R&B. El și-a început cariera muzicală ca artist independent în anul 2013. 

New YearÕs Eve Celebration Times Square, 123119New YearÕs Eve Celebration Times Square, 123119

Doi ani mai târziu, a cunoscut succesul cu piesa White Iverson. Post Malone este printre cei mai vânduți artiști din industria muzicală, având peste 80 de milioane de discuri vândute. El a câștigat totodată 10 premii Billboard Music, trei American Music, unul de la MTV Video Music și șase nominalizări la premiile Grammy. 

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii:”Mi s-a părut foarte tristă”

Citește și: Mari Fica a fost eliminată de la Survivor:”Știam că o să vină momentul…”

Citește și: Premiile Gopo 2022 – lista câștigătorilor.Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, premiați pentru întreaga carieră

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit

Rapperul Post Malone va deveni tată, pentru prima oară, la 26 de ani

Artistul a făcut marele anunț pentru presa străină. Superstarul, în vârstă de 26 de ani, și iubita lui vor deveni pentru prima dată părinți. Până acum, vedeta a reușit să o țină departe pe partenera lui de ochii curioșilor, fără să-i dezvăluie identitatea. 

„Sunt entuziasmat pentru acest nou capitol din viața mea. Sunt mai fericit decât am fost vreodată și am fost trist de când mă știu. Este timpul să am grijă de mine, de familia mea și de prietenii mei și să oferim cât mai multă iubire în fiecare zi', a spus Post Malone, pentru TMZ, după ce a confirmat că o să devină tată.

Surse apropiate rapperului au spus pentru TMZ că acesta a sărbătorit vestea în weekend, alături de familie și prieteni. Până acum, Malone nu a dezvăluit identitatea partenerei lui și a ținut relația departe de public.

Recent, rapperul de 26 de ani a apărut pe scena Festivalului Coachella, ca invitat surpriză, alături de 21 Savage. De asemenea, pe 16 aprilie, el a cântat la Festivalul Revolve, unde l-a adus și pe Quavo.

Luna aceasta, se preconizează că Malone va lansa noul lor album, numit Twelve Carat Toothache. Până acum, de pe acest album, a lansat single-ul „One Right Now” cu The Weeknd.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton