Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram: ”Atât de judecată pentru ceva ce...”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Pucean, prima reacție după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram. Îndrăgita dansatoare este asupru criticată de câteva zile, de când se zvonește că ar fi apărut în ipostaze îndrăznețe pe o rețea socială. Aceasta nu a lăsat lucrurile așa și a pus punctul pe 'i', tocmai pentru a nu-i fi stricată imaginea. Iată ce declarații a făcut, dar și ce spune despre videoclipurile apărute, în care fanii au spus că este ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câteva zile se vorbeste peste tot despre videoclipul apărut pe Telegram. Cristina Pucean ar fi apărut în el mai mult dezbărcată decât îmbrăcată. Nu sunt deloc puțini cei care au spus că tânăra care a postat pe rețeaua de socializare ar fi chiar îndrăgita dansatoare. Ce-i drept, asemănarea este una mare, însă frumoasa blondină a lămurit lucrurile.

img-2022-12-02t122137.560img-2022-12-02t122137.560

Cristina Pucean nu a mai suportat să fie defăimată în public. Fără a mai sta vreo secundă pe gânduri a decis să scrie câteva rânduri în mediul online. A explicat situația pe larg, ce și cum s-a întâmplat, totul având legătură cu videoclipul indecent devenit viral în mediul online.

Citește și: Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite:”Trecem peste. Nu am meritat”

Citește și: Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai:„Tot restul vieții mele!'

Citește și: Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe:„Eram timidă și…'

Citește și: Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13.Cine sunt cei 13 finaliști

Cristina Pucean, prima reacție după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram

Cristina Pucean are numeroși admiratori și pretendenți, însă cu toate astea, niciodată nu a lăsat să se întreacă limita. Dansatoarea a vrut mereu să fie o femeie respectată și cu imaginea nepătate. Imediat după apariția acelui videoclip a precizat că nu este ea cea care s-a filmat aproape goală. Aceasta a explicat că este o altă persoană care seamănă cu ea sau un videoclip trucat. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, a venit și cu o serie de argumente.

„Am primit astăzi sute de mesaje și apeluri precum că, circulă pe Telegram un videoclip cu mine în ipostaze indecente și acesta ar fi motivul pentru care eu și Bogdan nu mai formăm un cuplu. Scopul acestei postări nu este ca eu și Bogdan să ne „spălăm rufele' în public. Nu îmi stă în caracter să îmi discut viața privată, ci doar să clarific că nu eu sunt în videoclip. Nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora!', a scris Cristina Pucean, pe Instagram.

Crisitina Pucean, numeroase motive pentru care nu este ea în videoclipul indecent

Cristina Pucean a analizat și ea cu mare atenție videoclipul ajuns viral în care fanii pretind că este ea. Frumoasa blondină a mărturisit că dacă oamenii ar fi puțin atenți la detalii nu ar mai ajunge să critice pe nedrept. Mai concret, domnișoara respectivă, are tatuaj pe picior iar ea nu. De asemenea, dansatoarea are un tatuaj pe mână din anul 2016, care nu există și pe mână celei care se dă drept ea și s-a filmat provocator.

„În primul rând, dacă vă uitați atent, domnișoara din videoclip are un tatuaj pe picior, tatuaj pe care eu nu îl am, după cum puteți vedea în următorul Story și ea nu are tatuajele mele pe mână, tatuaj pe care îl am din 2016', a continuat dansatoarea.

Cristina Pucean: 'Aștept să vă cereți scuze'

Nu o dată, ci de nenumărate ori, Cristina Pucean a dezvăluit că încasează bani frumoși pe urma meseriei sale de dansatoare de ani și ani. Blondina a explicat că niciodată nu a lăsat pe cineva să întreacă limita la vreun eveniment pentru bani și nici nu este genul de persoană care să pozeze provocator pentru bani. Videoclipul indecent apărut, în care fanii au spus că este ea, a indignat-o foarte tare, astfel că acum așteaptă scuze de la cei care au judecat-o în necunoștință de cauză.

„Pentru cei care au văzut videoclipul și au crezut că sunt eu, aștept să vă cereți scuze. Nici măcar nu ați fost puțin atenți. Să vedeți că nu are tatuajele pe care le am eu de ani de zile, pe mâini, pe piept. E mult mai vizibil în videoclip, dar eu nu pot posta asa ceva.

Nu credeam că poate exista atâta răutate. Sau că aș putea fi atât de judecată pentru ceva, ce mai ales, cei care mă cunosc știu că nu aș face sub nicio formă.', a mai încehiat dansatoarea.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești nu mai formează un cuplu

Toată lumea a fost șocată în momentul în care s-a aflat că Bogdan de la Ploiești formează un cuplu cu Cristina Pucean. Cei doi se potriveau de minune și trăiau o frumosă poveste de dragoste. Fanii îi lăudau și susțineau în orice, însă se pare că s-a produs ruptura. Artistul și dansatoare nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, Bogdan de la Ploiești a șters toate pozele cu ea și a postat un mesaj în care anunță că nu vor mai colabora pe plan profesional.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton