Magda și Tolea Ciumac, scandal monstru, după 14 ani de la divorț. Ce acuzații face luptătorul: „Copilul era carne vie, de asta ți-am răpit copilul”

 Radulescu Ruxandra
.

Magda și Tolea Ciumac, scandal monstru, după 14 ani de la divorț. Magda și Tolea Ciumac au fost într-un scandal de proporții pe TikTok, la peste 10 ani de la mediatizatul divorț, chiar de 1 Decembrie. Foștii soți au avut parte de prima confruntare față-n față, într-o discuție live pe platforma de socializare, în cadrul căreia Tolea Ciumac a acuzat-o pe Magda că și-ar fi neglijat copilul. Întreaga discuție s-a desfășurat chiar în prezența actualilor parteneri ai celor doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Magda și Tolea Ciumac, scandal monstru, după 14 ani de la divorț. Magda și Tolea Ciumac, scandal pe social-media, după ce foștii soți au decis să dezgroape securea războiului, chiar în seara de 1 Decembrie. Confruntarea dintre Magda și Tolea Ciumac a fost mijlocită de Floarea Dragomir, cunoscută în spațiul public drept „Floricica Dansatoarea”. Aceasta a convins-o pe Magda să aibă o discuție cu Tolea și actuala lui soție, Alina.

Relația dintre luptătorul de K-1 și fosta sa soție a fost una furtunoasă și pasională, presărată cu certuri și neînțelegeri, aceștia apărând la OTV, cu ani în urmă, adresându-și o serie de injurii.

La peste 10 ani, de la divorț, scandalul a atins noi cote, în cadrul unei confruntări live, pe TikTok, la care au asistat și actualii parteneri ai celor doi, iubitul italian al Magdei și Alina, soția lui Tolea.

Citește și: Cum arată acum Magda Ciumac. În ce relații a rămas cu Tolea, fostul ei soț: „Un leu nu am primit de la el”

Citește și: O mai țineți minte pe vedeta OTV Magda Ciumac? Iată cum arată în costum de baie, după ce a dat jos 25 de kilograme!

magda-tolea-ciumac-scandal-1magda-tolea-ciumac-scandal-1

Citește și: Judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef, s-a sinucis la 45 de ani: „Din cauza meseriei de magistrat înnebunești”

Citește și: Ruxi Opulenta a apărut în public cu o cruce pe chiloți. Celia a luat foc: „Este jignire, sfidare și…”

Magda și Tolea Ciumac, scandal monstru, după 14 ani de la divorț

Magda a rememorat momentele dureroase pe care le-ar fi trăit alături de Tolea Ciumac și a subliniat că acestuia nu i-ar fi păsat de fiul lor, Alexander Sasha, în vârstă acum de 16 ani.

Tolea Ciumac a destăinuit că, într-adevăr, nu și-a văzut copilul decât de patru ori, însă a susținut că fosta soție l-ar fi ținut departe de cel mic.

Tolea Ciumac: Copilul era opărit și Magda era în emisiune'

Chiar dacă Magda a acuzat că Tolea Ciumac și soția sa, Alina, l-au răpit pe Sasha, luptătorul de K-1 a făcut o dezvăluire extrem de gravă cu privire la această situație. Tolea a susținut că Magda era o mamă neglijentă, fapt ce ar fi afectat serios starea de sănătate a copilului.

„M-am dus la OTV, copilul nu era schimbat, era carne vie. Copilul era opărit și Magda era în emisiune. Jur că am spălat trei zile copilul și tot mirosea a igrasie, de asta ți-am răpit copilul, Magdo!', a declarat Tolea.

Tolea Ciumac i-a mai reproșat Magdei că, de fiecare dată când voia să-și viziteze fiul, aceasta ar fi profitat de ocazie pentru a-i cere bunuri materiale.

„Prima dată când m-am dus să-l văd mi-ai cerut televizor, microunde… Dar lasă-le pe alea (n.r.: obiectele) nu stăm acum să dezgropăm tot. Lasă să aibă copilul meu și frigider, și tot ce trebuie', a menționat luptătorul de K-1.

Tolea a mai susținut că începuse să îi fie teamă de Magda. Fosta soție a reacționat imediat: „Cum să-ți fie frică ție de mine?', a întrebat suprinsă Magda.

Tolea Ciumac a răbufnit cu o replică scandaloasă: „Cum să nu îmi fie frică dacă tu ai zis că vreau să te violez?'

Magda Ciumac l-a acuzat pe Tolea de adulter

Discuția aprinsă dintre Magda și Tolea Ciumac a continuat, fosta soție acuzându-l pe luptătorul de K-1 că a înșelat-o de mai multe ori pe actuala parteneră. Tolea a răspuns extrem de ofensat și adăugat că el chiar și-a dorit să se împace cu Magda.

„Tu și acum după 16 ani spui asta. Dacă dovedești că eu am înșelat-o pe Alina, eu acum o las! Magdo, eu voiam să mă împac cu tine, să-mi văd copilul, dar cu tine a fost imposibil', a spus Tolea.

Magda s-a mai îmblânzit puțin la auzul acestor vorbe.

„Nu ești băiat rău, Tolea, dar mai minți câteodată. Spune tu, v-am dat vreun telefon eu în 15 ani să vă deranjez? Da sau nu, Alina?', a precizat Magda.

Tolea i-a dat imediat replica Magdăi și a relatat un moment cumplit, când aceasta l-ar fi amenințat că se sinucide cu copilul în brațe.

N-ai sunat, ori că nu ai vrut tu, ori că ai fost blocată. Mereu vorbești de mine', i-a tăiat-o scurt Tolea Ciumac.

Magda Ciumac, declarație de dragoste față de Tolea

Confruntarea dintre Magda și Tolea Ciumac a avut până la urmă un final neașteptat. Magda i-a făcut o declarație de dragoste luptătorului de K-1, semn că războiul dintre aceștia a luat sfârșit, pentru moment.

„Ești tatăl copilului meu, te-am iubit și te iubesc pentru copilul meu', i-a spus Magda.

Alina Ciumac, actuala soție a lui Tolea, a ținut totuși să aibă ultimul cuvânt în acest conflict.

„Magda, să fii fericită, iubită, eu și Tolea o să murim unul lângă altul', a menționat Alina Ciumac.

Magda și fostul luptător de K-1, Tolea Ciumac, au divorțat în 2008, iar din mariajul lor s-a născut un băiețel pe nume Sasha Alexander. Magda și-a refăcut viața alături de un bărbat de origine italiană, Ricardo, care i-a devenit și soț. Tolea Ciumac s-a căsătorit în 2014 cu Alina, în brațele căreia și-a regăsit armonia și liniștea.

Surse foto: Instagram, Facebook, OTV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton