Cine este și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău. Rodica stă departe de lumina reflectoarelor

 Laciu Andreea
.

Multă lume se întreabă cine este și cu ce se ocupă, de fapt, mama lui Gabi Bădălău. Afaceristul și tatăl lui au apărut adesea pe prima pagină a ziarelor, dar se cunosc puține detalii despre cea care a fost soacra Claudiei Pătrășcanu. Rodica este foarte discretă, nu îi place să apară în lumina reflectoarelor și are o meserie la care puțini s-ar fi așteptat. Cu toate că familia Bădălău este una înstărită, femeia a decis să lucreze în continuare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Familia Bădălău are o avere impresionantă, dar Rodica a decis să lucreze în continuare în domeniul ei de suflet. Claudia Pătrășcanu povestea că nu a avut deloc o relație bună cu fosta ei soacră, însă aceasta ar fi regretat-o pe cântăreață după ce Gabi Bădălău a format un cuplu oficial cu Bianca Drăgușanu.

niculae-badalau-1niculae-badalau-1

Cine este mama lui Gabi Bădălău

Familia Bădălău a ținut anul acestea prima pagină a ziarelor. Întâi a fost Gabi implicat în scandalurile cu fosta soție, apoi tatăl său a fost reținut de autorități. Rodica Bădălău a ieșit de puține ori în față, fiind cunoscută de public mai mult atunci când a fost pomenită de fosta noră sau când s-a spus că nu o suportă deloc pe Bianca Drăgușanu.

Rodica este căsătorită cu Niculae Bădălău și este de meserie învățătoare. Lucrează și în prezent pe post de cadru didactic la o instituție școlară din județul Giurgiu, informează Playtech. Mai precis, mama lui Gabi Bădălău este angajată la Școala Generală Malu Spart Bolintin Vale. Oamenii din zonă susțin că este o învățătoare extrem de iubită de către micuții cărora le predă.

Citește și: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Citește și: Marlena Botezatu a răbufnit după ce Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite: „O pavlova care nici nu arată bine”

Citește și: Ce avere are Niculae Bădălău. Încasează lunar un salariu de peste 5.000 de euro

Citește și: Judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef, s-a sinucis la 45 de ani: „Din cauza meseriei de magistrat înnebunești”

Ce spunea Claudia Pătrășcanu despre fosta ei soacră

Cântăreața a acuzat-o în repetate rânduri pe mama lui Gabi Bădălău că i-ar fi traumatizat copiii, dar și că ar fi fost împotriva căsniciei ei cu afaceristul.

Acuzații grave la adresa Rodicăi Bădălău

În mod probabil surprinzător, la adresa Rodicăi Bădălău au fost aduse acuzații destul de serioase. Acestea capătă o notă mai negativă, în circumstanțele în care mama lui Gabi Bădălău este și învățătoare. Claudia Pătrășcanu a acuzat-o, în urmă cu mai multă vreme, pe fosta sa soacră că își traumatiza nepoții.

„O bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic.

Am doi copii sensibili și buni. Îi cresc cu credință și iubire, încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despărți sufletește. Îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea', spunea Claudia Pătrășcanu, într-o intervenție pe Instagram.

Cine este Niculae Bădălău

Tatăl lui Gabi Bădălău este un nume controversat din politică. A fost senator în perioada 2012-2020, iar în trecut a fost și la conducerea portofoliului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Zilele trecute, a fost reținut de autorități și s-a dispus punerea lui în arest preventiv pentru 30 de zile.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton