Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână: ”De la bal la spital”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor de urgență. Îndrăgita prezentatoare TV și-a speriat fanii imediat ce a postat o fotografie în care le arată tuturor că se află la spital. Este clar că nu traversează deloc o perioadă bună, mai ales că zilele trecute a fost din ce în ce mai absentă din mediul online. Ce a pățit frumoasa șatenă, de fapt, dar și de ce a ajuns pe patul de spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș știe cum să își țină fanii și marea comunitate care o urmărește apropae. Zilnic posează fel și fel de întâmplări din viața ei și le povestește diferite momente, fie ele bune sau rele. Azi, încă de la primele ore ale dimineții, toți și-au pus semne de întrebare când au vzăut că este absentă.

whatsapp-image-2022-12-02-at-15.56.07whatsapp-image-2022-12-02-at-15.56.07

Ei bine, și-a făcut simțită prezența însă nu așa cum se așteptau fanii. Alina Pușcaș s-a filmat pe patul de spital, în timp ce avea branula la mână, semn că nu este deloc bine. Ba mai mult decât atât, a pus și o descriere care a îngrijorat pe toată lumea, astfel că a ridicat numeroase semne de întrebare privind starea ei de sănătate!

Citește și: Cum o cheamă pe Alina Pușcaș în acte, după cununia civilă:„El nu a vrut să renunț la numele meu'

Citește și: Cum gestionează Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, gelozia în căsnicie:„Nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul'

Citește și: Ruxi Opulenta a apărut în public cu o cruce pe chiloți. Celia a luat foc:”Este jignire, sfidare și…”

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj pentru Raluca Todea, după finala Chefi la cuțite:”Mi-aș fi dorit să nu…”

Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână

Din nefericire, Alina Pușcaș nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente. Frumoasa prezentatoare TV a fost nevoită să ajungă de urgență pe mâinile medicilor și să i se facă o perfuzie. Deși și-a justificat absența din mediul online, nu a dorit să vorbească despre ce s-a întâmplat și a lăsat loc de interpretări. Probabil, starea ei de sănătate nu este una care să-i permită să stea 'la povești', astfel că alege să vorbească despre asta mai târziu, când lucrurile se vor remedia.

'De la bal la spital. Mi s-a întâmplat și mie…', a scris Alina Pușcaș pe Instagram-ul personal.

Nu este prima dată când ajunge pe mâinile medicilor

Fanii s-au speriat cu adevărat când au văzut postarea făcută de către Alina Pușcaș. Totuși, trebuie să ne reamintim că nu este pentru ărima dată în ultimele luni când ajunge pe mâna medicilor. Prezentatoarei Tv i s-a mai făcut rău și în culisele emisiunii pe care o prezintă, 'Te Cunosc de Undeva'. De asemenea, chiar a povestit că lipsa de somn, numeroasele treburi, programul foarte încărcat și alimentația încorectă își spun cuvântul uneori.

Alina Pușcaș, o mamă și soție exemplară

Alina Pușcaș are un succes colosal pe plan profesional. Își face meserie cu multă pasiune și dragoste, indiferent cât de multe ore de oboseală implică acest lucru. Se dedică trup și suflet, însă nu doar în ceea ce ține de carieră. Pe lângă meserie de prezentatoare TV, este și mama a trei copii, cât și soție. În ciuda stresului și a oboselii, frumoasa vedetă își face mereu timp pentru cei dragi și nu ezită să petreacă timp de calitate cu ei ori de câte ori are ocazia.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton