Cristina Mihaela Dorobanțu, de urgență la spital. Prezentatoarea Puterea dragostei, luată cu Salvarea!

 Mirea Roxana
.

Cristina Mihaela Dorobanțu, gazda emisiunii „Puterea dragostei', a fost luată cu salvarea și dusă de urgență la spital. Totul s-a petrecut din cauza unei toxiinfecții alimentare, după ce aceasta a dat o fugă în țară pentru a-și petrece weekendul alături de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Mihaela Dorobanțu a fost luată cu salvarea și dusă la spital de urgență, în cursul zilei de sâmbătă. Prezentatoarea emisiunii „Puterea  dragostei' a dat o fugă în țară pentru a-și petrece weekendul liber alături de familie și prieteni. Totuși, deznodământul nu a fost cel așteptat.

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns de urgență la spital după ce s-a confruntat cu o formă severă de toxiinfecție alimentară, după ce a luat masa într-un local din zona de nord a Bucureștiului, potrivit cancan.ro.

c1-3c1-3

Cristina Mihaela Dorobanțu, dusă de urgență la spital

Totuși, starea de sănătate a Cristinei Mihaela Dorobanțu i-a îngrijorat profund pe producătorii emisiunii „Puterea dragostei'. Motivul este unul lesne de înțeles. Din cauza a ceea ce s-a întâmplat, prezentatoarea TV risca să nu poată să se întoarcă în Turcia la timp, locul în care se filmeaza „Puterea dragostei'.

Din fericire, totul s-a sfârșit cu bine. Starea de sănătate a Cristinei s-a îmbunătățit, iar show-ul „Puterea dragostei' merge mai departe.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea Dragostei s-a despărțit iar de iubit:”Am avut noroc…”

Citește și: Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:„Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emil Boc.Cezara a ajuns vedetă pe Internet

Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea Dragostei

Cristina a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a participat la primul sezon al emisiunii Bravo, ai stil!. După succesul pe care l-a avut la emisiunea de modă, tânăra a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul Îmi place dansul! și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii Secrete între fete, din cadrul Teo Show.

Simpatica prezentatoare trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Mihai, și, după 6 ani de relație, aveau planuri de nuntă, în această vară. Surprinzător însă, planurile Cristinei Dorobanțu alături de iubitul ei s-au năruit cu puțin timp înainte de nuntă, cei doi luând decizia de a merge pe drumuri separate. Iată însă că, la doar câteva luni de la despărțirea de logodnicul ei, vedeta Kanal D a fost surprinsă de către paparazii cancan.ro alături de un alt bărbat.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton