Mama lui Jador nu ascultă muzică fiului ei. Declarații neașteptate la Chefi la cuțite: ”Nu-mi place ce face”

 Stamen Diana
.

Jador a mers împreună cu mama lui la Chefi la cuțite, unde au făcut un adevărat show. Concurentul de la Survivor a reușit să ia două cuțite cu preparatul pregătit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jurații de la Chefi la cuțite au avut o surpriză când au văzut cineva a venit în fața lor. Jador și cu mama sa au gătit o ciorbă de fasole și au reușit să primească două cuțite pentru acest preparat, ceea ce înseamnă că vor merge în etapa următoare.

Mama lui Jador (2)Mama lui Jador (2)

Mama lui Jador este o femeie simplă, însă își susține fiul necondiționat, deși nu-i place deloc meseria pe care și-a ales-o. Aceasta își dorea ca băiatul ei să lucreze în domeniul în care a terminat facultatea. Surpriza a venit când mama lui Jador a dezvăluit că nu-i ascultă muzica.

„Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat Academia de Studii Economice și masterul. A zis că voia să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică și și-a ales alt drum. E decizia lui și îl susțin în toate, dar nu-i ascult muzica', a dezvăluit mama lui Jador la Chefi la cuțite.

Religia este motivul pentru care aceasta nu ascultă muzica fiului ei. Mama lui Jador a declarat că este pocăită nu poate asculta muzica băiatului său, pentru că versurile nu sunt tocmai adecvate.

„Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui', le-a răspuns femeia juraților de la Chefi la cuțite.

Citește și: Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite: „Dacă nu iau cuțitul…”

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare: „L-am rupt, plec acasă”

Citește și: Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor. „Mi-ar plăcea să îi fiu…'

Citește și: Ce meserie are Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Survivor: „Ea mă cunoaște de 6 ani!”

Mama lui Jador e mândră de studiile băiatului ei

Artistul provine dintr-o familie modestă din Bacău, însă se pare că pe lângă muzică, școala a fost destul de importantă pentru el. Jador a venit în București, unde a făcut studii universitare în cadrul unei facultăți de prestigiu.

Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice – domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!', a spus artistul mândru. Mama lui Jador este mândră de fiul ei, deși la început nu l-a susținut nici să dea examenul de Bacalaureat.

FOTO: Captură YouTube, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton