(P) Seboradin FitoCell – infuzie de hidratare de la rădăcină până la vârfuri

 advertising.ringier
.

Spring is just around the corner! Orice început de primăvară oferă șansa unui restart, așadar acesta este momentul perfect pentru a oferi scalpului și părului tău substanțele nutritive de care au nevoie în procesul de regenerare. Obținută după o formulă revoluționară, gama Seboradin FitoCell este răspunsul pentru o rutină corectă de îngrijire.

Cocktail de ingrediente cu acțiune reparatorie și de reconstrucție

Fie că ești fana look-urilor naturale sau mizezi pe coafuri texturate, de câte ori nu ai visat la o gamă de produse  cu puteri magice, care acționează ca un tratament stimulator împotriva căderii premature a părului? Seboradin FitoCell conține extract din celule stem vegetale PhytoCellTec Malus Domestica (provenite din măr elvețian), care stimulează creșterea firului și totodată, întârzie procesul de îmbătrânire. 

Părul, la fel ca și pielea, are nevoie de cea mai bună nutriție și protecție pentru a rămâne sănătos, dar evident, aceste cerințe interferează cu acțiunile cotidiene. De la alegerea produselor potrivite pentru scalp și păr la spălarea corectă, la uscat și coafat și până la factorii externi – totul se reflectă în timp asupra aspectului podoabei capilare. 

Dacă cel mai confortabil te simți aproape de natură, nu face compromisuri atunci când vine vorba despre rutina de îngrijire a părului. FitoCell  impulsionează creșterea și ajută la refacerea fibrei capilare. Extractul de cicoare energizează scalpul, părul și protejează împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi. Mai mult, datorită conținutului mare de zinc, substanța din alge roșii conferă forță structurii firului și previne ruperea. În timp ce, uleiul de nuci braziliene reprezintă o sursă excelentă de vitamine și creează o barieră de protecție cu acțiune reparatorie și de reconstrucție. Astfel, firul devine mai puternic și strălucitor, rezistent la deteriorare și desigur, ușor de pieptănat. 

Oferă-i femeii secretul părului fără cusur și ea va cuceri lumea, am putea afirma negreșit, dacă o parafrazăm pe iconica Marilyn Monroe. Frumusețea vine din interior, știm cu toții, însă cum altfel poți exprima feminitatea și senzualitatea, dacă nu cu un look îngrijit, în care părul reprezintă elementul diferențiator?

*** Despre Seboradin

Seboradin este un brand al Inter Fragrances și este și astăzi o afacere de familie, fiind condusă  de Edyta și Filip Pawluśkiewicz, nepotul lui Ignacy Zenon Soszyński – fondatorul companiei poloneze. Misiunea Inter Fragrances rămâne și astăzi crearea de cosmetice inspirate de natură, care mențin sănătatea și frumusețea, cu sprijinul tehnologiei. 

Produsele Seboradin se găsesc în rețelele farmaceutice selectate din România, online dar și la raft. În România, brandul de produse-tratament pentru păr și scalp este distribuit de Novoline Pharm, o companie de import și distribuție de produse farmaceutice cu sediul în Constanța, cu capital 100% românesc.

Mai multe detalii despre produsele Seboradin pe seboradin.ro sau pe Facebook/SeboradinRomania și Instagram @seboradinro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton