Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Și-a pierdut mama la 19 ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Surpriză mare pentru telespectatorii Antena 1! În urmă cu scurt timp, organizatorii au dezvăluit cine vor fi jurații din noul sezon Splash! Vedete la apă. Se pare că, anul acesta, fanii emisiunii îl vor putea vedea în această ipostază și pe Cosmin Natanticu, un îndrăgit comediant din România. Acesta îl înlocuiește pe Jean de la Craiova. Iată ce poveste de viață impresionantă are!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash Vedete la apă. Așadar, Cosmin Natanticu e unul dintre jurații de la Splash! Vedete la apă. Actorul nu e deloc străin de lumea televiziunii. De-a lungul timpului, el a apărut în numeroase proiecte TV. A participat la Asia Express, alături de soția lui, Eliza, la Ferma, Divertis, Serviciul Român de Comedie, Taxi Driver, Dancing on Ice – Vis în doi, etc. De asemenea, el a apărut și în mai multe show-uri de divertisment, unde și-a pus „la bătaie' glumele, cum ar fi iUmor și România are Roast.

cosmin-natanticu-1cosmin-natanticu-1

Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Cosmin Natanticu s-a născut pe data de 15 iunie 1980, la Petroșani. În prezent, el are 42 de ani. În anul 2005, Cosmin Natanticu a apărut la „Surprize, surprize', show prezentat de Andreea Marin. Ba mai mult, timp de un an, el a fost co-prezentator al emisiunii.

Citește și: Motivul pentru care Eliza și Cosmin Natanticu nu au copii:„Mă înspăimântă ideea de a naște…'

Citește și: Imagini de la nunta cuplului Eliza – Cosmin Natanticu, de la Asia Express.Ce rochie de mireasă a avut Eliza

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat:”Nu doar el a greșit de-a lungul timpului. Și eu…”

Citește și: Ce i-a cerut Viorica de la Clejani soțului său, în direct:”Nu umblăm la ce a lăsat Dumnezeu”

Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash! Vedete la apă

Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash Vedete la apă. Cosmin Natanticu a absolvit Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București în anul 2009, îndrumat de mătușa lui. În 2010, el a bifat o altă mare reușită. A primit primul său rol într-un lungmetraj, Portretul luptătorului la tinerețe, în care a interpretat personajul lui Virgil Radeş „Gilu, regizat de Constantin Popescu.

Pe lângă mătușa lui, cel care l-a îndrumat în carieră a fost și Adrian Văncică, cunoscut drept Celentano din Las Fierbinți. Cel din urmă i-a observat imediat talentul actoricesc și l-a încurajat să urmeze calea artistică. Peste câțiva ani, acesta devea un îndrăgit actor de stand-up comedy. Juratul de la Splash! Vedete la apă are o relație strânsă și cu Mihai Bobonete, acesta din urmă fiindu-i naș, conform bzi.ro.

Cosmin Natanticu și-a pierdut mama la 19 ani

Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash Vedete la apă. Cosmin Natanticu are o poveste de viață demnă de scenariile de film. Juratul de la Splash! Vedete la apă provine dintr-o familie numeroasă, cu cinci copii. Deși acum îl vedeți mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, copilăria i-a fost marcată de o dramă absolut sfâșietoare. Actorul de stand-up comedy și-a pierdut mama pe vremea când avea doar 19 ani.

Cosmin Natanticu, juratul de la Splash! Vedete la apă, a avut o adolescență tumultoasă. La un moment dat, acesta a rămas repetent și a trecut prin multe peripeții.

„Am avut o copilărie foarte mişto, mai ales datorită faptului că suntem cinci fraţi. Nu ne-am plictisit niciodată, am învăţat unul de la celălalt, ne-am susţinut şi ne-am iubit aşa cum ne-au învăţat şi educat părinţii: să fim uniţi.

Şi iată că şi acum, chiar dacă fiecare e cu treaba şi familia lui, pe te miri unde prin lume, de două ori pe an ne vedem cu toţii – în vacanţa de vară şi de sărbători. Nu este niciunul dintre ei actor, deşi cred că oricare dintre fraţii mei, dacă şi-ar fi dorit, ar fi putut face meseria asta', a povestit Cosmin Natanticu, mai demult, pentru Click!

Cosmin Natanticu și-ar fi dorit să fie fotbalist

Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Întorcându-ne la partea profesională, puțină lume știe că actorul voia să devină, de fapt, fotbalist. Cosmin Natanticu iubește și acum acest sport și încă îl practică.

„Mă uit la filme, seriale, emisiuni, nimic deosebit. Şi fotbalul e prezent în viaţa mea – joc, merg şi pe stadion. Mi-am dorit să fiu fotbalist, dar am ieşit actor. Am un văr care joacă şi pentru Naţionala U21, Răzvan Oaida, sunt tare mândru de el. Prin el am şi satisfacţia asta cu fotbalul. Nu-mi pare rău că nu a fost să fie cu fotbalul, tot pentru oameni joc', mai spunea el.

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, își doresc să devină părinți

Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash! Vedete la apă. Cosmin Natanticu nu o duce mai rău nici în plan sentimental. Juratul de la Splash! Vedete la apă trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Eliza, din anul 2009. Între ei e o diferență de 9 ani, ea fiind mai mare, însă acest lucru nu a reprezentat niciodată un impediment pentru ei.

Deși sunt căsătoriți de mai bine de trei ani, Cosmin Natanticu și Eliza nu au devenit încă părinți. Au declarat însă că-și doresc foarte mult să aibă un copil.

„Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu', mărturiseau cei doi pentru playtech.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton