Alex Abagiu, despre obstacolele din cariera sa de make-up artist: „Am fost un pic descurajat în domeniul ăsta de părinții mei”

 Ifrim Georgiana
.

Alex Abagiu a vorbit despre obstacolele din cariera sa. Este cel mai cunoscut make-up artist din România și se bucură de o carieră înfloritoare. Tânărul s-a ocupat de aparițiile unor mari vedete din showbiz-ul românesc precum Loredana Groza, Delia, Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu și Andreea Raicu. Cu toate acestea, artistul are un trecut dureros și nu multă lume a crezut în profesia pe care și-a ales-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Abagiu colaborează cu cele mai mari brand-uri de produse de machiaj la nivel internațional și cu vedete de la noi din țară și din străinătate. Acum, aceasta este cunoscut publicului larg prin participarea sa în cadrul emisiunii Asia Express, unde a concurat alături de Radu Vlăduț. În domeniul în care activează, tânărul este recunoscut pentru talentul și aptitudinile sale, fiind unul dintre cei mai căutați make-up artiști din România. Încă de mic, aceasta avea o pasiune pentru pictură, ulterior a trecut la fotografie, iar, în cele din urmă, s-a apucat de machiaj.

alex-abagiu-1alex-abagiu-1

Tânărul a făcut performanță în domeniul machiajului, însă recunoaște că parcusul profesional nu a fost unul ușor. Alex Abagiu a vorbit despre obstacolele din cariera sa. Iată ce declarații a făcut acesta!

Citește și: Scene inedite la Asia Express:Alex Abagiu l-a pupat cu foc pe Radu Vlăduț! Cum au reacționat Gina Pistol și ceilalți concurenți

Citește și: Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express:'Toată lumea care ajunge să-l cunoască…'

Citește și: Mathias, bebelușul maltratat de părinții care au fost arestați în Danemarca, a ajuns în România, la bunicii materni:”Când m-a văzut, a început să râdă”

Citește și: Cine prezintă noul sezon Splash!Vedete la apă de la Antena 1

Alex Abagiu a vorbit despre obstacolele din cariera sa de make-up artist

Artistul a mărturisit că provine dintr-o familie „cu foarte multă cultură', motiv pentru care înclinațiile sale artistice nu au fost privite, inițial, cu multă deschidere. În momentul în care și-a câștigat independența financiară, lucrurile au stat diferit.

„Am fost un pic descurajat în domeniul ăsta de părinții mei. Dar s-a schimbat rapid balanța în momentul în care au început să îmi intre primii bani în cont, în contul lor de fapt că la momentul la care eu făceam meseria nici nu aveam dreptul legal să am un cont', a spus Alex Abagiu, potrivit Unica.ro.

Acesta a povestit că, încă de la 16 ani, lucra pentru mai multe reviste de nișă din România. Ulterior, acesta a început să meargă la marile festivaluri de modă din țară.

„La 16 ani deja lucram pentru primul număr al multor reviste de la noi de pe piață. Profesoara de pictură din timpul liceului a fost cea care m-a impulsionat și m-a îndreptat. Nu aveam 18 ani când lucram la festivalurile de modă din România', a adăugat acesta.

„La început nu au crezut foarte mult în chestia asta'

Alex Abagiu a vorbit despre familia sa și despre profesiile părinților săi. Decizia de a-și urma pasiunea pentru machiaj nu a fost bine-primită de mama și tatăl său, însă s-au repoziționat odată cu trecerea timpului.

Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii, până la urmă pictura a învins și de la pictură la machiaj a fost un pas foarte scurt. La început nu au crezut foarte mult în chestia asta, dar când au văzut că pictura în sine nu mi-a mai adus plăcerea cu care o practicam atunci când am făcut performață, pentru că am adus României câteva medalii de aur, am câștigat un premiu european pentru integrare culturală a României în structurile europene, era o chestie destul de importantă', a povestit Abagiu.

Cum și-a descoperit Alex Abagiu pasiunea pentru machiaj

Artistul a povestit că, în perioada licelului, a practicat body painting-ul, fiind momentul în care a trecut de la pensulele de pictură la cele pentru machiaj.

„Am trecut prin body painting. În perioada liceului, între 14 ani și jumătate și 16 ani. Erau concursurile de Miss și Mister și a fost opțiunea normală pentru toți cei care organizau concursurile astea: trebuie să îl folosim pe Alexandru să picteze ceva. Din momentul ăla am lăsat instant culorile de apă și am folosit și folosesc în continuare pensulele de pictură în machiajele normale', a explicat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton