Connect-R și Shift participă la Asia Express 4: "Să vă rugați pentru noi!"

 Dumba Gabriela
.

Connect-R și Shift formează una dintre perechile care va participa la Asia Express 4. Connect-R și Shift merg pe Drumul Împăraților, care va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză. Shift spune că are mari emoții, însă este foarte fericit că se numără printre curajoșii din Asia Express 4.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. Nouă perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

61Yjy0NTLEL._SS500_61Yjy0NTLEL._SS500_

Connect-R și Shift vor forma o pereche care se luptă pentru marele premiu.

Cei doi sunt buni prieteni și chiar au avut colaborări. Ei au și o piesă împreună: „Piele albă, piele neagră”.

„ÎNCEPE!!! Asia Expresss baaaby! Fac echipă cu fratele Connect-R. Am emoții și sunt cel mai fericit! Am nevoie de toată susținerea și dragostea voastră!”, a scris Shift pe Instagram.

„Plecăm în Asia Express, eu și fratele Shift, pe drumul ăsta al ispășirii! Vă rugăm să vă rugați pentru noi, ar fi cea mai mare bucurie pe care ați putea să mi-o faceți! Vă iubesc!”, a scris și Connect-R pe Instagram.

Sezonul patru Asia Express – Drumul Împăraților

Noul sezon Asia Express aduce numeroase schimbări. Anul acesta gazda emisiunii nu va mai fi Gina Pistol pentru că este în concediu maternal. A fost înlocuită de Irina Fodor, care va pleca alături de concurenți într-o experiență unică, iar drept co-prezentatori îi va avea pe Oase și Marius Damian.

Citește și: Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit:'Nu am zis niciodată până acum'

Citește și: Panică la Acces Direct! Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași agresoare:„Sunt terorizată, mi-e frică’

Citește și: Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță:„Obsesia de a ne menționa numele se transformă în campanie de denigrare’

Ce nu știați despre Connect-R de la Asia Express 4

Connect-R ( cu numele real Ștefan Relu Mihalache) visa de la început să ajungă un artist faimos dar nu era sigur că acest lucru va fi posibil. Astfel, acesta a decis, ajutat de tatăl său, să urmeze o școală de meserii pentru a fi sigur că va avea un viitor financiar stabil. Connect-R a absolvit un liceu cu specializarea de tinichigiu auto.

Tata a vrut musai să am o meserie. De asta am diploma de tinichigiu vopsitor auto', a povestit artistul.

Connect-R a intrat în lumea muzicală ca dansator, la 8 ani, în grupa Primăvara. La 15 ani a descoperit muzica hip-hop și în 1997 a intrat într-un studio pentru a înregistra melodia 'Observ', iar în 1999 s-a remarcat în topurile de specialitate cu melodia 'Operație pe suflet deschis'. Connect-R este cunoscut și pentru colaborările sale cu formațiile de hip-hop Veritasaga și RACLA.

Concursul Eurovision 2006 l-a făcut pe Connect-R sa ajungă să fie primul rapper care a cântat pe scena concursului muzicii europene, acesta a evoluat alături de Arsenie Toderaș reprezentând Moldova cu piesa 'Loca'.

Connect-R a fost căsătorit cu cântăreața Misha din 2013 până în 2018, iar cei doi au o fetiță, pe nume Maya. Connect-R şi Misha s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar pe 21 septembrie 2014 au făcut cununia religioasă, avându-i ca naşi pe cântăreţul Pepe şi soţia acestuia Raluca.

Cine este Shift de la Asia Express 4

Pe numele real Gabriel Mihai Istrate, Shift este unul dintre cei mai apreciati artisti de pe piata muzicala romaneasca. De origine din Galati, unde in 1998 pune bazele trupei Ilogic, Shift colaboreaza cu Urban Records ca artist si producator, bucurandu-se de muzica alaturi de Raparta, Mc Bean, Connect-R, Matteo, Tom Boxer, Mike Diamondz, Vanotech, K-Gula si DJ Undoo.

In 2008, Gabi Istrate se hotaraste sa plece la drum in varianta solo si lanseaza clipul piesei Prea Devreme' sub pseudonimul Kreuzet.

Anul 2013 vine cu mega-colaborarea cu Marius Moga pentru single-ul Sus pe toc', unul dintre hiturile anului, cu milioane de vizualizari pe YouTube .

In 2015 colaboreaza cu Andra pentru single-ul Avioane de hartie' si tot in 2015 este feat-ul Addei pentru single-ul Vin sec', a doua colaborare dintre cei doi.

In anul 2018, Shift a lansat Nu ma intorc', Piele alba, piele neagra' feat. Connect-R, Pana in rai' feat. Lora, 'Linistea'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton