Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, nașii lui Dani Oțil! Legătura dintre prezentatorul TV și afaceristul din Timișoara

 Lăstun Ana Maria
.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în urmă cu doar câteva zile, înainte ca băiețelul lor să vină pe lume. Nașii de cununie ai celor doi au fost Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu (Mama Natură), dar puțini sunt cei care știu ce legătură unică există între ginere și naș!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe data de 15 mai a avut loc cel mai fericit eveniment din viața Gabrielei Prisăcariu și a lui Dani Oțil, de până acum. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii superbe și i-au avut alături pe nașii Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu (cunoscută și ca Mama Natură). Deși Dani și Gabriela nu s-au prea afișat alături de nași înainte de cununie, puțini sunt cei care știu adevăratul motiv pentru care și-au ales astfel părinții spirituali.

Dani Oțil și nașul Tinu Vidaicu, prietenie la cataramă de ani buni

Deși nașii au fost cel mai bine păstrat secret din România ultimilor ani, internauții i-au deconspirat chiar în ziua petrecerii. Și dacă vă întrebați de ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu i-au ales tocmai pe Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu să le fie nași, trebuie să știți că prezentatorul TV și afaceristul din Timișoare sunt prieteni de ani de zile!

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil:'Totul este acum…'

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4:’Să aveți un drum…’

Citește și: Roxana Ionescu, pregătită să fie mamă, la doi ani de când a pierdut sarcina: „Doi copii vrem!”

Cine este Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu și nașul de căsătorie al lui Dani Oțil

Tinu Vidaicu a ocupat câțiva ani la rând locul de „cel mai cunoscut DJ din Timișoara', iar bărbatul încă practic această meserie. Evident, printre altele. La bază, soțul Roxanei Ionescu a absolvit Universitatea Politehnica timișoara, Facultatea de Automatică și Calculatoare, iar din luna Ianuarie face parte din administrația publică a jduețului Caraș-Severin.

legatura-dani-otil-si-nasul-tinu-vidaicu-1legatura-dani-otil-si-nasul-tinu-vidaicu-1

De altfel, Valentin-Florin Vidaicu, pe numele său real, se ocupă și cu organizarea de evenimente, branding, marketing, coaching, dar și management artistic. Din pasiunea sa pentru muzică s-a născut proiectul Dirty Nano, cu ajutorul căreia Tinu a dezvăluit că se relaxează după zilele obositoare.

'Prin 2015-2016, când mi-am atins scopurile propuse şi am creat sisteme performante pentru afaceri, am decis sa fac din nou ceva pentru mine. Unii merg la pescuit, alţii fac tot felul de lucruri pentru limpezirea minţii sau relaxare dar eu, am revenit, de data asta ca hobby, în muzică. Ea m-a scos din starea alertă în care eram.

Tocmai fiindcă de această dată am făcut muzica din pasiune, fără presiune, în 2-3 ani am creat împreună cu George Hora unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale din ţară, pe numele său Dirty Nano. Am făcut în aşa fel lucrurile încât să-mi placă să le fac.', a declarat soțul Roxanei Ionescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton