Andreea Ibacka a arătat ecografia bebelușului, după ce a anunțat că e însărcinată: "Bebe este sănătos"

 Cica Cristina
.

Momente de fericire în familia Ibacka. Andreea Ibacka, interpreta Monei din serialul Adela, este însărcinată pentru a doua oară. Actrița și Cabral sunt în culmea fericirii. Vedeta a făcut primele declarații și a arătat ecografia bebelușului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară și nu-și mai încape în piele de fericire. Vedeta de la Antena 1 susține că gândul îi emoționează foarte tare, pentru că viața cu cei mici este absolut minunată.

FOTO-Mihai-Stetcu_ADELA-17FOTO-Mihai-Stetcu_ADELA-17

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!', a mărturisit emoţionată Andreea.

Andreea Ibacka: „Sarcina decurge perfect'

Se află pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, astfel că Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte. Sarcina decurge foarte bine până acum, iar fetița lor, Namiko, este fericită ca va avea un partener de joacă. Vedeta urmează să nască în toamna acestui an.

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară. Cabral:'Nu ne-am propus nimic'

Citește și: Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, nașii lui Dani Oțil!Legătura dintre prezentatorul TV și afaceristul din Timișoara

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:„Să vă rugați pentru noi!'

Citește și: Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka.Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

„Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!', a transmis Andreea Ibacka.

Cum a anunțat Andreea Ibacka că este însărcinată pentru a doua oară

Marea veste a fost dată de Cabral și soția lui pe una dintre rețelele de socializare. Așa cum ne-au obișnuit cei doi au avut un mod inedit de a face marele anunț.

Anunţul celei de-a doua sarcini a actriţei vine în contradicţie cu povestea pe care o trăieşte personajul ei din serialul Adela. Mona, fostă prezentatoare de ştiri şi soţia unui cunoscut milionar trăieşte o adevărată dramă – pierderea unei sarcini şi neputinţa de a rămâne din nou însărcinată. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor cu Mona, dacă va reuşi sau nu aceasta să îşi vadă cel mai mare vis împlinit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton