Răzvan Botezatu îl atacă pe Culiță Sterp de la Survivor: „S-a combinat cu prietena fostei soții”

 Mirea Roxana
.

Se încing spiritele la Survivor România, iar între Culiță Sterp și Raluca Dumnitru are loc un schimb de replici dure. Răzvan Botezatu, care este prietenul Ralucăi, reacționează și îi ia apărarea acesteia. De asemenea, el a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul lui Culiță și contextul în care el a început relația cu Daniela Iliescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În tabăra Faimoșilor s-au format mai multe grupulețe, iar acum tensiunile au ajuns la cote maxime. Între Culiță Sterp și Raluca Dumitru a avut loc un schimb de replici acide, la Survivor România, iar imaginile pot fi văzute în ediția de joi, 20 mai, a emisiunii difuzate de Kanal D

„Ești singura persoană care spune că sunt fake', îi reproșează Raluca Dumitru lui Culiță Sterp.

Cearta degenerează, iar Raluca Dumitru îi aruncă lui Culiță Sterp cu nisip în față.

„De ce ești așa țărancă? Ce e comportamentul ăsta de mahala, femeie?', îi spune Faimosul Ralucăi, vizibil nervos.

0-10-1

Răzvan Botezatu îi ia apărarea Ralucăi Dumitru

Răzvan Botezatu a fost deranjat de replicile lui Culiță Sterp la adresa Ralucăi Dumitru, la Survivor România. Răzvan este de părere că Faimosul are o strategie și că încearcă să o scoată din concurs pe Raluca Dumitru. De asemenea, acesta a mai spus că artistul l-a trădat și pe Jador la Survivor România.

Să nu uităm câteva lucruri: Culiță l-a trădat și pe Jador la Survivor! Despre ce strategii vorbim: Cine este fals? Păi Culiță Sterp încearcă să o scoată pe Raluca din concurs și o provoacă în fiecare moment. El este singurul care este fals și care face strategii peste strategii', a spus Răzvan Botezatu, pentru Fanatik, despre Culiță Sterp de la Survivor România.

Citește și: Ce pedepse au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor, după ce au încălcat regulamentul: „Decizia luată…”

Citește și: Irisha, adevărul despre relația cu Raluca Dumitru, la Survivor:”A făcut alianță cu băieții, încerca să…”

Citește și: Răzvan Simion se gândește să devină tată a treia oară:„În trei luni…'

Citește și: Emisiunea „Hai cu fetele' iese din grila Prima TV!Diana Bart și Giulia rămân fără job

Răzvan Botezatu, despre trecutul lui Culiță Sterp

De asemenea, Răzvan Botezatu nu s-a oprit aici și a scos în față anumite aspecte din trecutul lui Culiță Sterp. Acesta a făcut referire și la Carmen de la Sălciua, fosta soție a Faimosului de la Survivor România.

El s-a combinat cu prietena fostei soții ale sale și acum are și un copil, Culiță Sterp vorbește acum doar despre asta, chiar crede că cineva ar putea uita cum au ajuns ei împreună? Despre ce vorbim? Ce judecăm?', a mai spus Răzvan Botezatu, despre Culiță Sterp.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor avea un băiețel, iar Faimosului îi este foarte greu să stea departe de iubita lui în aceste momente.

„Și Cucu e un alt pervers'

În plus, Răzvan Botezatu a făcut o serie de remarci și la adresa lui Cucu, de la Survivor. Faimosul a spus despre Raluca Dumitru că este o informatoare foarte bună.

„Raluca este o informatoare foarte bună, ea tot timpul stă după copaci să asculte chestii și dup-aia să le spună ușor deformate. Adică face telefonul fără fir. Sunt… neasumați', susține Cucu, lucru care l-a deranjat pe Răzvan Botezatu.

Și Cucu e un alt pervers. A venit de puțin timp și face strategii și aruncă cu noroi, dar el e singurul care bârfește. Raluca Dumitru nu a zis nimic de Cucu. Dar Cucu, în fața tuturor e doar lapte și miere, iar pe la spate, în testimoniale, aruncă bombe ca să manipuleze părerea telespectatorilor', susține Răzvan Botezatu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton