Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară. Cabral: ”Nu ne-am propus nimic”

 Stamen Diana
.

Bucurie mare în showbiz-ul românesc! Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară, iar Cabral va fi tată pentru a treia oară. Cuplul a dat marea veste într-un mod inedit, iar felicitările nu au întârziat să apară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară, iar în toamna acestui an bebelușul va veni pe lume. Marea veste a fost dată de Cabral și soția lui pe una dintre rețelele de socializare. Așa cum ne-au obișnuit cei doi au avut un mod inedit de a face marele anunț.

Andreea-Ibacka-insarcinata-a-doua-oaraAndreea-Ibacka-insarcinata-a-doua-oara

'În toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…', a declarat Cabral pentru PRO TV.

Andreea Ibacka, primele declarații despre a doua sarcină

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!', a mărturisit emoţionată Andreea.

Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!'.

Citește și: Răzvan Simion se gândește să devină tată a treia oară: „În trei luni…'

Citește și: Ce frumoasă e Namiko, fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka, la 2 ani. Micuța îi seamănă leit tatălui!

Citește și: Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Citește și: Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Inoke și-a făcut primul tatuaj

Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară

Familia lui Cabral se mărește din nou. Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară și a preferat să țină totul ascuns până acum. Deocamdată, cei doi nu au dezvăluit sexul bebelușului, iar acesta va veni pe lume în toamnă.

Andreea Ibacka și Cabral mai au împreună o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani. Namiko este adorabilă și seamănă leit cu tatăl ei. Mai mult, prezentatorul a postat de curând o fotografie cu fiica lui, care a cucerit internetul. La doi ani, micuța a început cursuri de franceză.

Cabral mai are o fiică din prima căsătorie cu Luana. Inoke are 18 ani și a rămas în grija mamei sale.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton