Emisiunea „Hai cu fetele” iese din grila Prima TV! Diana Bart și Giulia rămân fără job

 Lăstun Ana Maria
.

Emisiunea „Hai cu fetele' nu a atins audiențele mult sperate, motiv pentru care va fi scoasă din grila Prima TV. În timp ce Ioana Petric și Gabriela Marin vor face parte (în cotinuare) din proiectul „Cronica Cârcotașilor', Diana Bart și Giulia vor fi puse pe liber.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Potrivit informațiilor apărute în presă, emisiunea „Hai cu fetele' nu va avea un nou sezon. Cele două prezentatoare care au semnat cu Prima TV exclusiv pentru acest proiect, Giulia și Diana Bart vor fi, în curând, libere de contract. Ioana Petric și Gabriela Marin fac parte și din proiectul „Cronica Cârcotașilor', așa că vor rămâne semnate la Prima.

Motivul care a dus la scoaterea din grila Prima Tv a emisiunii „Hai cu fetele' are legătură cu audiențele. Din păcate, estimările nu au fost atinse, iar rating-ul „Hai cu fetele' i-a determinat pe șefi să ia această decizie radicală.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate. Cum s-au împăcat: „Am luat-o de la zero”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut: „Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele”/ EXCLUSIV

Citește și: Diana Bart nu mai poate face copii. Medicul i-a interzis: 'Am riscat mult'

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu s-a luptat cu atacurile de panică, în copilărie: „Foamea m-a înnebunit'

Giulia și Diana Bart sunt libere de contract, deși erau încântate de proiectul „Hai cu fetele' de la Prima TV

Reprezentanții postului dezvăluiau, la începutul emisiunii, că aceasta va viza femeia moderna și va fi dedicată acestui sex. Două dintre cele patru prezentatoare, Dian Bart și Giulia, au mărturisit că formatul le-a atras la emisiunea „Hai cu fetele', de la Prima TV. Totuși, iată că tocmai formatul este cel care le-a pus pe… liber!

emisiunea-hai-cu-fetele-iese-din-grila-prima-tvemisiunea-hai-cu-fetele-iese-din-grila-prima-tv

„Este fix formatul care îmi place pentru că este dinamic şi sunt convinsă că vom face un show de calitate, un show ca între fete care nu va plictisi niciodată. Avem şi multă informaţie pentru că avem nevoie şi de asta, nu doar de râs şi de voie bună.', declara Diana Bart, înainte de debutul emisiunii.

„Daca m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aş fi răspuns că aş vrea să mă întorc la radio şi televiziune. Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani şi mă leagă amintiri frumoase de fiecare producţie la care am participat. Tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câţiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele. Hai cu fetele! este un proiect la care abia aştept să particip cu atât mai mult cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei.', a adăugat Giulia, în legătură cu același proiect.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton