Ce fac concurenții de la Survivor când au nevoie la toaletă: "Nu aveam nici hartie igienică"

 Dumba Gabriela
.

Eliminați de la Survivor 2022, Robert Niță și Andreea Tonciu au oferit și câteva detalii din culisele reality-show-ului care se filmează în Republica Dominicană. Cei doi au făcut dezvăluiri cât se poate de intime, legate de ce se întâmplă atunci când au nevoie la toaletă și în lipsa hârtiei igienice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Eliminați de la Survivor România 2022, Robert Niță și Andreea Tonciu s-au reîntâlnit La Măruță'. Cei doi au oferit și câteva detalii din culisele reality-show-ului, ocazie cu care s-a aflat unde se duc concurenții de la Survivor atunci când au nevoie la toaletă.

82ec4940-613f-440d-bfea-3f6cfb0205bf82ec4940-613f-440d-bfea-3f6cfb0205bf

În două săptămâni, am fost doar o dată la wc. Nu era mâncată sora ta, ce voiai să dea? Nu aveam ce să dau. Nu aveam nici hartie igienică. Te duceai direct în apă și gata', a dezvăluit Andreea Tonciu, în emisiunea La Măruță'.

Pe insulă aveam o toaletă eco, totul e eco acolo. Te duci unde vezi cu ochii, cât mai departe să nu călcăm în el. Noaptea, Andreea o lua pe Otilia și o ducea spre apă să își facă nevoile.

Sunt singurele concurente care dormeau cu pelerinele pe ele', a declarat și Robert Niță.

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.Ce i-a impus milionarului

Citește și: Cine este Arkanian de la Chefi fără limite.Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

Ce fac concurenții de la Survivor când au nevoie la toaletă

Anul trecut, Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor, a răspuns curiozităților fanilor într-un live. Războinica s-a arătat deschisă și a oferit detalii cu privire la ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Ea a spus și ce fac, de fapt, concurentele în perioada de menstruație. Roxana nu a evitat răspunsul și a spus tot. Se pare că situația se schimbă radical imediat după ce intră în concurs.

Concurentele nu mai au același ritm biologic, dat fiind că organismul se dereglează hormonal. Cu alte cuvinte, nu se pune problema de menstruație.

Cu altă ocazie, foste concurente de la show-uri asemănătoare, precum Exatlon, au spus că organismul se deregla și nu se știa cînd anume trebuia să le vină menstruația.

„În acea perioadă a lunii primeam cele necesare și puteam să nu participăm, în caz că ne simțeam foarte, foarte rău’, spuneau fetele.

Cum este afectată sănătatea fetelor de la Survivor

Elena Ionescu, câștigătoarea show-ului Survivor România 2020 a dezvăluit că a suferit o dereglare hormonală gravă încă de când a ajuns în Republica Dominicană, cauză pentru care a și luat câteva kilograme în plus.

'Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi… Atunci când corupul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că exisatu niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Tot din această problemă nu am mai avut 'perioadă' (menstruație n.r.). 'Perioada' mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum', a dezvăluit Elena Ionescu, marea câștigătoare a show-ului Survivor România 2020, pe vlogul său.

Și concurentele de la Exatlon au avut probleme hormonale

În show-ul Exatlon, filmat tot în Republica Dominicană, mai multe concurente s-au plâns de dereglări hormonale. Este cazul Dianei Bulimar, care s-a îngrășat în loc să slăbească (deși echipa din care făcea parte era mai slabă decât a advesrarilor, deci și recompensele erau mult mai puține), sau a Marianei Nenu, care exact precum Elena Ionescu, s-a plâns că n-a mai avut menstruație în timpul emisiunii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton